S-a retras de un an de la TV, dar se descurcă! Fosta vedetă a Antenei a apărut cu un Mercedes ţiplă de 70 mii €!

Publicat: 22/10/2017 | 00:00

Frumoasa fostă prezentatoare TV radiază! S-a dedicat afacerii în care a investit capital, dar şi mult suflet, şi a renunţat la o maşină de lux pentru o alta, nouă-nouţă. CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, a găsit-o în trafic pe Geanina Ilieş alături de noua ei ”cucerire”! (VEZI ŞI: GEANINA ILIEŞ a vorbit pentru prima oară despre drama copilăriei ei)

Şi ce mai cucerire, căci aşa un Mercedes nu e pentru oricine! Geanina şi-a cumpărat un superb model de Mercedes Coupe, direct din showroom, pentru că este înmatriculat provizoriu şi a ales varianta diesel, mai scumpă şi mai economică la consum, dar pentru care a plătit un preţ pe măsură: aproximativ 70.000 de euro, full-option. Geanina se înţelege de minune cu noul ei bolid (până acum conducea un SUV Range Rover) şi pare să fie foarte fericită la volanul acestuia. În imaginile obţinute de CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, se observă cum Geanina şi-a parcat regulamentar maşinuţa la bordură, iar apoi a traversat strada pentru a se ocupa de treburile personale.

(CITEŞTE ŞI: Geanina Ilieş, aşa cum rar o vezi! Ştirista a fost filmată în timp ce…)

Fosta ştiristă şi-a achiziţionat un bolid de lux
Fosta ştiristă şi-a achiziţionat un bolid de lux

S-a făcut un an de când a lăsat „sticla” pentru un salon de înfrumuseţare

A trecut mai bine de un an de când Geanina a ieşit de pe „sticlă”, renunţând la postul de prezentatoare la Antena 1. A mărturisit atunci că vrea să se ocupe de noul ei proiect, un salon de înfrumuseţare, şi se pare că i-a ieşit din plin, dacă este să ne luăm după achiziţia ei. ”Fac o pauză pentru mine, acum, în perioada aceasta, mă ocup de salonul meu, am dat drumul la blog şi fac teme foarte multe cu fiul meu, Patrick. Fiul meu se bucură foarte mult de decizia mea. La fel şi persoanele apropiate mie, cele care au înţeles de ce am făcut acest pas. Am zis că este momentul să fac lucruri pentru mine, să mă concentrez pe lucrurile la care ţin: copil, familie, relaţie, iar weekend-urile să le dedic lor” , spunea Geanina Ilieş.

(VEZI ŞI: Vara trecută s-a retras de la pupitrul ştirilor! Apariţie fresh pentru fosta antenistă)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...