S-a ”rupt” cea mai temută familie din România. Adi Minune l-a dat de gol… ”Împăratul lumii interlope” îşi reneagă fratele!

Publicat: 19/11/2017 | 00:01

CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, vă dezvăluie, în exclusivitate, ruptura din cea mai temută familie din ţara noastră, Geamănu. Imaginile pe care vi le prezentăm, în exclusivitate, de la nunta lui Chinezu Spoitoru, vin să confirme "furtuna".  (VEZI ŞI: VIDEO EXCLUSIV. Ploaie de bani de la ”Împăratul lumii”, temutul Geamănu. Poliţia a ”spart” nunta celebrului Chinezu! Ce a urmat e fabulos)

Potrivit surselor noastre, Petre Geamănu este supărat pe fratele său Gheorghe Geamănu şi l-ar renega pe acesta. Gheorghe Geamănu ar fi în relaţii reci şi cu ceilalţi fraţi ai săi, Sandu şi Marin, aflaţi în arest. Sandu Geamănu a fost condamnat la nu mai puţin de 25 de ani de detenţie pentru omor.

Imaginile pe care CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, le publică în exclusivitate vin să confirme dezvăluirile surselor noastre, potrivit cărora Petre, Marin şi Sandu Geamănu ar fi în relaţii reci cu fratele lor, Gheorghe Geamănu.

Imaginile sunt de la nunta lui Chinezu Spoitoru şi îl înfăţişează pe Petre Geamănu, cunoscut şi ca „Împăratul lumii”, într-o formă de zile mari. Petre Geamănu a fost foarte generos, de mai multe ori dându-i celebrului Adi Minune câte 1.000 de lei. „Pentru Sandu Geamănu şi Marin, de la Petre (…) De la Petre Geamănu încă 10 milioane pentru fraţii lui”, a anunţat Adi Minune. Nicio dedicaţie, însă, pentru Gheorghe Geamănu, celălalt frate al lui Petre.

„Lasă, lasă, c-o să vină fraţii acasă!”, i-a cântat lui Petre Geamănu Adi Minune. La un moment dat, în timp ce interpreta cu mult patos melodia dedicată lui Petre Geamănu, celebrului manelist i-au dat lacrimile, iar gestul cu siguranţă l-a impresionat pe Petre Geamănu.

Este foarte posibil ca acesta să fie şi motivul pentru care Petre Geamănu a fost atât de generos cu Adi Minune, dându-i de mai multe ori câte 1.000 de lei, o sumă deloc de neglijat. (VEZI ŞI: IMAGINI ÎN PREMIERĂ NAŢIONALĂ! ”Împăratul lumii”, Petre Geamănu, a fost eliberat cu… lăutari! Temutul lider interlop din anii ’90 a părăsit închisoarea după 11 ani)

Sursele noastre au mai dezvăluit că Gheorghe Geamănu a trecut şi el pe la închisoare, dar pentru o perioadă scurtă, acesta, spre deosebire de fraţii lui, Petre, Marin şi Sandu, neavând un cazier bogat. Gheorghe Geamănu creşte animale, iar, potrivit aceloraşi surse, fraţii lui evită să se afişeze cu el deoarece, din punctul lor de vedere, acesta nu se îmbracă aşa cum s-ar cuveni. Petre Geamănu se îmbracă elegant atunci când iese în oraş, la costum.

Petre Geamănu a fost eliberat după 11 ani de închisoare

Ilie Petre Geamănu, „Împăratul lumii”, a fost arestat în Belgia în septembrie 2006 pentru infracţiuni cu violenţă, iar patru ani mai târziu a fost extrădat în România, el fiind dat în urmărire internaţională. După contopirea mai multor pedepse, judecătorii au decis ca acesta să execute 15 ani de închisoare. În 25 noiembrie 2003, fusese condamnat la nouă ani de închisoare pentru tâlhărie, şi asta pentru că a jefuit un camion cu 3,2 tone de cafea. Potrivit anchetatorilor, în 4 martie 1999, în jurul orei 18.00, la o intersecţie din apropierea localităţii Buftea, mai multe persoane au jefuit un camion cu trei tone de cafea, în valoare de 518 milioane de lei vechi. Marfa era proprietatea unui cetăţean arab. (CITEŞTE AICI: VIDEO EXCLUSIV. Scânteia care ar putea aprinde clanurile mafiote. „Prinţul Ţiganilor” & ”Împăratul lumii interlope”, declaraţii de război la o nuntă!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...