VIDEO EXCLUSIV. Scânteia care ar putea aprinde clanurile mafiote. „Prinţul Ţiganilor” & ”Împăratul lumii interlope”, declaraţii de război la o nuntă!

Publicat: 17/10/2017 | 00:00

"Prinţul Ţiganilor", Leo de la Strehaia, s-a aliat împotriva “duşmanilor” săi cu "Împăratul lumii interlope", Petre Geamănu, care a ieşit, recent, din închisoare, după 11 ani petrecuţi în spatele gratiilor. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă detalii exclusive despre noua "frăţie", care ar putea aprinde clanurile mafiote. (NU RATA, AICI: VIDEO EXCLUSIV. Ploaie de bani de la ”Împăratul lumii”, temutul Geamănu. Poliţia a ”spart” nunta celebrului Chinezu! Ce a urmat e fabulos)

După ce, ani la rând, Leo de la Strehaia şi-a construit imaginea unui om de afaceri înconjurat de femei, majoritatea animatoare din lumea manelelor, a trecut acum la un alt nivel. Astfel, Leo a postat recent, pe contul său de Facebook, mai multe filmuleţe în care apare, la o nuntă, alături de temutul Petre Geamănu. (CITEŞTE ŞI: Leo de la Strehaia, disperat! Mama lui a fost atacată în propria casă: ”Este vorba de viaţă şi de moarte!”)

Petrecerea, la care Leo este însoţit de iubita lui, Dana Criminala, este animată de Sorin Necunoscutu, iar afaceristul din Strehaia îi dă dedicaţii lui Petre, aflat la o masă alăturată. Leo îl numeşte pe Petre “cel mai bun prieten al lui”.

„Atenţiune! Din partea lui Leo de la Strehaia, pentru cel mai bun prieten şi cel mai… ca fraţii, pentru Petre Geamănu, care e stâncă adevărată şi pentru familia Geamănu, bineînţeles”, este dedicaţia lui Leo, transmisă întregii asistenţe prin vocea lui Sorin Necunoscutu.

La rândul său, fratele lui Sandu Geamănu nu se lasă mai prejos şi îi transmite lui Leo, chiar în secvenţele următoare, prin intermediul lăutarului, că îl “iubeşte la fel de mult ca pe fraţii lui” (n.r. Sandu, Marin şi Gheorghe). 

„Din partea lui Petre Geamănu… S-a jurat pe copii Petre, pe copii mi s-a jurat că îl iubeşte la fel ca pe fraţii lui pe Leo de la Strehaia, să-i dea Dumnezeu sănătate”, strigă lăutarul, de la masa lui Petre Geamănu. (VEZI ŞI: Imagini în premieră cu ”Naşu’” Geamănu. ”Împăratul lumii interlope” a părăsit România! Cum a fost fotografiat)

„Leo, poţi să faci ce vrei/Au, că şi duşmanii tăi, Leo, este şi ai mei”

În plus, ca prietenia să fie frăţie, iar frăţia să funcţioneze după legile nescrise ale lumii interlope, Petre Geamănu îl anunţă pe Leo că “duşmanii săi sunt de acum şi ai lui”, drept pentru care nimeni nu se mai poate atinge de el.

„Banii lui e şi-ai mei…”, continuă, neinspirat, Sorin Necunoscutu, să transmită mesajul lui Petre, dar îşi dă repede seama că ceva nu e în regulă. „Iartă-mă, sărut mâna, Petre, deci… duşmanii lui Leo sunt şi-ai lui Petre„, rectifică Necunoscutu. Versurile melodiei care urmează după dedicaţie sunt fără echivoc: „Leo, poţi să faci ce vrei/Au, că şi duşmanii tăi, Leo, este şi ai mei/Dacă vrei să calc pe ei/ Îi scol noaptea chiar la 3”, cântă lăutarul, din partea lui Petre Geamănu.

Mesajele filmate nu sunt întâmplătoare, mai ales că Leo de la Strehaia a fost bătut, recent, pentru a doua oară, de persoane rămase neidentificate de către anchetatori. Acelaşi Leo mai fusese bătut şi cu ani în urmă, în faţa unui restaurant din Sectorul 2, de faţă cu iubita lui de atunci, dansatoarea din buric Jasmine. De fiecare dată când Leo de Strehaia a fost bătut, s-a speculat că a fost victima unor răzbunări legate de unele datorii neonorate către cămătari. (NU RATA, AICI: Imagini şocante. Atac mafiot: Leo de la Strehaia, măcelărit în stradă de trei „cagulaţi”!)

Petre Geamănu, condamnat la 15 ani de închisoare

Petre Ilie a fost arestat în Belgia în septembrie 2006 pentru infracţiuni cu violenţă, iar patru ani mai târziu a fost extrădat în România, el fiind dat în urmărire internaţională. După contopirea mai multor pedepse, judecătorii au decis ca acesta să execute 15 ani de închisoare. În 25 noiembrie 2003, interlopul fusese condamnat la nouă ani de închisoare pentru tâlhărie, şi asta pentru că a jefuit un camion cu 3,2 tone de cafea.

Potrivit anchetatorilor, în 4 martie 1999, în jurul orei 18.00, la o intersecţie din apropierea localităţii Buftea, mai multe persoane au jefuit un camion cu trei tone de cafea, în valoare de 518 milioane de lei vechi. Marfa era proprietatea unui cetăţean arab. (CITEŞTE ŞI: Exclusiv! Interlopul a părăsit închisoarea după 11 ani, iar acum… Imagini în premieră cu „Împăratul lumii” în libertate)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

(A.D.)

Citește și...