Leo de la Strehaia, disperat! Mama lui a fost atacată în propria casă: ”Este vorba de viaţă şi de moarte!”

Publicat: 07/08/2017 | 12:04

Leo de la Strehaia este disperat. ”Prinţul Ţiganilor” susţine că mama lui a fost atacată de membri ai clanurilor Dodu şi Mituşi.

Leo de la Strehaia primeşte o nouă lovitură din partea duşmanilor! După ce a fost bătut şi băgat în spital, ”Prinţul Ţiganilor” a tras o nouă sperietură zdeavănă.

Bărbatul a postat pe o reţea de socializare un mesaj prin intermediul căruia anunţă că mama lui a fost atacată de membri ai clanurilor Dodu şi Mituşi, în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 02:00.

”Am sunat de 3 ori la 112 , este vorba de viata si de moarte , unii din clanul Dodu si Mitusi au intrat in curte peste mama la Strehaia in jurul orei 2.00 ! chiar nu stiu ce sa mai fac, sunt disperat!!!!”, le-a spus Leo de la Strehaia prietenilor lui virtuali, cărora le-a dezvăluit şi o inregistrare audio cu  o convorbire telefonică în care vorbeşte cu un agent de poliţie de la Strehaia.

 

Am sunat de 3 ori la 112 , este vorba de viata si de moarte , unii din clanul dodu si mitusi au intrat in curte peste mama la Strehaia in jurul orei 2.00 ! chiar nu stiu ce sa mai fac , sunt disperat !!!!

Posted by Ion Stelica Mihai on 6 August 2017

Citește și...