Exclusiv! Interlopul a părăsit închisoarea după 11 ani, iar acum… Imagini în premieră cu „Împăratul lumii” în libertate

Publicat: 15/05/2017 | 00:00

Petre Geamănu a revenit la viaţa de lux de dinainte de închisoare! ”Împăratul lumii” a fost eliberat după 11 ani petrecuţi în spatele gratiilor şi acum se bucură din plin de beneficiile de "afară". CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a aflat cu ce-şi ”omoară” timpul celebrul interlop de când a ieşit din puşcărie. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Ilie Petre, temutul lider interlop din anii ’90 şi unul dintre fraţii Gemeni, a fost eliberat din închisoare la începutul lunii martie, după 11 ani de detenţie. ”Împăratul lumii”, aşa cum i se mai spunea, s-a adaptat rapid la noua stare de fapt şi s-a pus în temă cu noile metode de comunicare.

Petre Geamănu este extrem de activ pe Facebook, după ce a fost eliberat din închisoare
Petre Geamănu este extrem de activ pe Facebook, după ce a fost eliberat din închisoare

Geamănu se bucură din plin de viaţă şi de beneficiile libertăţii. El a descoperit reţelele de socializare, unde este extrem de activ, semn că cei 11 ani petrecuţi în închisoare nu l-au lăsat complet rupt de realitatea de dincolo de gratii. CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a aflat că Petre Geamănu este fascinat de Facebook, de care se foloseşte pentru a le prezenta prietenilor lui detalii din viaţa de după puşcărie, care pare una lipsită de griji şi de probleme. ”Împăratul lumii” este darnic cu prietenii lui virtuali cărora le dezvăluie atât fotografii din dormitor, cât şi şi imagini de la ieşiri în aer liber sau din maşină. (VEZI AICI CUM A FOST ÎNTÂMPINAT PETRE GEAMĂNU LA IEŞIREA DIN PUŞCĂRIE)

Cum a ajuns Petre Geamănu în închisoare

Ilie Petre a fost arestat în Belgia în septembrie 2006 pentru infracţiuni cu violenţă, iar patru ani mai târziu a fost extrădat în România, el fiind dat în urmărire internaţională. După contopirea mai multor pedepse, judecătorii au decis ca acesta să execute 15 ani de închisoare. În 25 noiembrie 2003, interlopul fusese condamnat la nouă ani de închisoare pentru tâlhărie, pentru că a jefuit un camion cu 3,2 tone de cafea.

Potrivit anchetatorilor, în 4 martie 1999, în jurul orei 18.00, la o intersecţie din apropierea localităţii Buftea, mai multe persoane au jefuit un camion cu trei tone de cafea, în valoare de 518 milioane de lei vechi. Marfa era proprietatea unui cetăţean arab.

”Împăratul lumii” a fost eliberat din închisoare în 10 martie. La ieşire, a fost aşteptat de zeci de prieteni şi cunoscuţi, care l-au întâmpinat cu lăutari. ”Iese Petre Geamănu, spaima Capitalei! Iese fratele nostru, am venit să-l întâmpinăm”, spuneau aceştia, în timp ce lăutarii cântau de mama focului. (VEZI IMAGINI DE COLECŢIE CU FRAŢII GEMENI)

Citește și...