S-a separat de soţie după 22 de ani de căsnicie. Fostul cumnat al poliţistului pedofil a rupt tăcerea: ”Suntem şocaţi! Au fost probleme la divorţ…”

Publicat: 09/01/2018 | 00:00

Familia lui Eugen Stan, pedofilul poliţist care a agresat doi copii într-un lift, se declară consternată de comportamentul acestuia. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, are primele declaraţii ale cumnatului pedofilului şi povestea întregului parcurs al lui Stan, de la Jandarmerie la Brigada Rutieră. (VEZI ŞI: Răsturnare de situaţie în cazul pedofilului! Vecinii fac declaraţii şocante: “Nu suporta copiii, îi gonea mereu din faţa blocului“)

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat detalii despre parcursul lui Eugen Stan, pedofilul poliţist, recreând traseul acestuia în cadrul Jandarmeriei şi al Poliţiei Rutiere.

Stan a fost angajat la Jandarmerie de tatăl fostei lui soţii. Colegii spun că Stan ar fi avut probleme la testele psihologice, dar că, într-un final, a reusit să le treacă şi să fie angajat la Jandarmerie. Tot fostul socru a fost cel care l-a ajutat pe Stan să fie mutat de la Jandarmerie la Brigada de Poliţie Rutieră, pe postul de şofer, în august 2010.

(NU RATA, AICI: Mama celor doi fraţi agresaţi sexual de poliţist, în lacrimi! Ce i-a povestit fiul ei: „Copiii nu mai au acces la televizor. Băiatul a rămas traumatizat…”)

Eugen Stan a divorţat de soţie la începutul anului 2016, despărţirea celor doi fiind una cu scandal, după o tentativă eşuată care a avut loc în 2015. Potrivit surselor CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, fosta soţie a avut ceva neînţelegeri la divorţ cu poliţistul pedofil, care, la partaj ar fi încercat să-i ia casa.

”Sora mea este divorţată de el de vreo doi ani, după 22 de ani de căsnicie. Noi nu ştiam nimic de această latură a lui. Acum, am aflat şi noi de el. Suntem şocaţi! Au fost probleme între ei la divorţ, dar s-au rezolvat. Soră-mea nu mai ştie nimic de el de vreo trei ani”, a declarat fostul cumnat al lui Eugen Stan, pedofilul din Capitală.

Fosta soţie a lui Eugen Stan a fost de-a dreptul şocată de vestea că tocmai el a fost cel mai căutat om din Capitală, pentru fapte greu de imaginat. „Noi am divorţat de comun acord. El si-a găsit pe altcineva, nu o cunosc pe persoana respectivă. M-a şocat, la fel şi pe fiica mea. A păstrat legătura cu fata noastră, dar mai puţin. Suntem şocaţi cu toţii. Îmi este foarte ruşine. Are un singur copil, pe fiica noastră, de 22 de ani„, a mărturisit fosta soţie a lui Eugen Stan.

Eugen Stan a fost ridicat chiar din sediul Poliţiei Rutiere
Eugen Stan a fost ridicat chiar din sediul Poliţiei Rutiere

Poliţistul de la Brigada Rutieră a agresat sexual doi fraţi în dimineaţa zilei de 5 ianuarie

Vă reamintim că Eugen Stan a agresat în liftul unui bloc din sectorul 6 al Bucureştiului o fată şi un băiat, de 4, respectiv 9 ani. Imaginile instalate în lift au surprins toate momentele. În vârstă de 47 de ani, suspectul lucrează în calitate de şofer la Brigada Rutieră. Tatăl micuţilor agresaţi de agent era la serviciu, iar mama lor se afla internată în spital, astfel încât băiatul şi fetiţa au fost lăsaţi în grija naşei lor.

În weekendul care tocmai s-a scurs ,anchetatorii l-au căutat într-o zonă de 50 străzi în jurul locului unde a avut loc atacul. Până ce făptaşul să fie prins, poliţiştii au audiat şapte persoane, dar niciuna nu a fost reţinută. Aproape 1.000 de oameni au sunat în ultimele zile la 112 pentru a sesiza că l-ar fi văzut pe suspect. Asta, după ce Poliţia Capitalei a dat publicităţii imagini cu el. (VEZI ŞI: VIDEO / Vecinii poliţistului pedofil sunt ULUIŢI: ”Era cel mai bun prieten… De atunci s-a ales praful de el, de când…” ”Doamne fereşte, bine că…”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)