Autopsia lui DJ Avicii este gata! Ce au stabilit medicii legiști

Publicat: 23/04/2018 | 17:05

DJ Avicii, unul dintre cei mai mari și mai bine plătiți DJ din lume a murit subit la vârsta de 28 de ani. Medicii legiști au dat informații noi despre cauza decesului. (Citește și: Ultima fotografie cu DJ-ul Avicii, Tim Bergling)  

Anchetatorii resping orice pistă criminală în cauza decesului DJ-ului suedez Avicii după două autopsii efectuate, a declarat pentru France Presse  o sursă din cadrul poliției din Oman.

Poliția din Oman are, potrivit aceleiași surse, ”toate informațiile privind moartea” lui Avicii, dar ”refuză să le facă publice din motive de confidențialitate la cererea familiei.

Considerat drept unul dintre cei mai buni DJ din lume, Tim Bergling a fost găsit mort vineri în Muşcat, capitala Sultanatului Omanului, unde se afla în vacanţă cu prietenii de câteva zile.

Tim Bergling, s-a luptat cu pancreatita acută, potrivit taboidului britanic Daily Mail. Pancreatita se dezvoltă rapid şi dispare în scurt timp (pancreatita acută), însă în unele cazuri inflamaţia este persistentă şi produce distrugerea treptată a funcţiei pancreatice (pancreatita cronică). Boala e e provocată de consumul excesiv și îndelungat de băuturi alcoolice. De altfel, în trecut, muzicianuls-a luptat cu dependența de alcool, fiind spitalizat de două ori.

În 2014, artistul a dat semne de oboseală și a anulat concerte, explicând că nu se refăcuse după o operație de apendicită, iar în 2015, a anulat reprezentanții invocând nevoia unei „meritate pauze”.

Citește și LA 28 DE ANI, AVICII SE LUPTA CU PANCREATITA ACUTĂ. S-A NUMĂRAT PRINTRE CEL MAI BINE PLĂTIȚI DJ DIN LUME 

Citește și...