Scene cu tentă gay la Insula Iubirii de la Antena 1! Ce au făcut Costas și Bogdan

Publicat: 13/08/2019 | 12:38

Costas și Bogdan au făcut un adevărat show erotic la Insula Iubirii. Lucrurile au luat-o razna, când, cei doi băieți nu s-au mai abținut și și-au dat frâu liber sentimentelor, realizând scene cu tentă gay. Adrian lasă reținerile și începe să fie tot mai dezinvolt și lipsit de inhibiții.

Cei doi s-au pipăit şi mulți au crezut că s-au sărutat. Petrecerea kitsch s-a jucat cu simțurile tuturor și nu a mai durat mult până ce Bogdan a început să se bucure de atenția tuturor, prin atingeri și sărutări cu ispitele.

Nu au lipsit nici dansurile lascive cu Costas, spre marea surprindere a tuturor. Cu o coafură spectaculoasă, machiaj strident și haine mulate, Bogdan s-a dezlănțuit total. Petrecerea s-a încins și Costas şi Bogdan au oferit un spectacol greu de ignorat de cei prezenţi la Purimuntra.

Petrecerea s-a încins, iar cei doi au oferit un spectacol greu de ignorat de cei prezenţi la Purimuntra.

Unul dintre foștii concurenți și-a cerut femeia iubită de soție

Unul dintre foștii concurenți a cerut-o de soție pe femeia pe care și-o dorește alături o viață întreagă. La scurt timp de la fericitul eveniment, care a avut loc în această seară, el a împărtășit vestea. Apropiații și susținătorii celor doi s-au întrecut în felicitări.

Cătălin Meșter, unul dintre foștii participanți de la “Insula Iubirii”, a făcut pasul cel mare în seara aceasta! El i-a adresat partenerei sale, Alina, marea întrebare, iar la scurt timp după ce a primit un “DA!” emoționat, i-a pus un superb inel de logodnă pe inelar. Ulterior, ei s-au lăsat fotografiați, iar imaginea pe care a făcut-o publică a fost însoțită de un mesaj în limba engleză: “Since I met you , I knew we would be together forever! ❤❤ #myfuturewife (n.r.: De când te-am întâlnit, am știut că noi vom fi împreună pentru totdeauna! #viitoareameasoție)”.

Citește și...