Scene șocante într-o casă de amanet din Galați! O femeie a fost acuzată pe nedrept de furt

Autor:
Publicat: 27/05/2020 | 17:24
Scene șocante într-o casă de amanet din Galați! O femeie a fost acuzată pe nedrept de furt

O tânără de 25 de ani a fost blocață într-o casă de amanet din Galați deoarece angajații credeau că ar fi furat o bijuterie. Polițiștii ajunși la fața locului i-au dovedit nevinovăția, dar au și amendat-o.

Convinsă că o clientă furase o bijuterie, angajata unui amanet din Galați a blocat ușile și a chemat Poliția. Oamenii legii s-au deplasat la fața locului și au constatat că femeia este nevinovată, dar au aflat că ea se întorsese recent din Marea Britanie și ar fi trebuit să fie izolată la domiciliu.

Tânăra de 25 de ani a fost trimisă într-un centru de carantină. Colac pespe pupăză, ea a primit și o amendă în valoare de 2.000 de lei. (CITEȘTE ȘI: CUM AU FOST PRINȘI INTERLOPII DIN GIURGIU CU VALUTĂ FALSĂ. „DIRECTORU” L-A PLĂTIT PE UN MĂCELAR CU LIRE CONTRAFĂCUTE ȘI…)

„La data de 26 mai a.c., poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Galaţi au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană ar fi sustras o bijuterie din incinta unei case de amanet, situată pe strada Traian Vuia.

La faţa locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate nu se confirmă, dar verificând persoana găsită în interiorul magazinului, o femeie, de 25 de ani, din municipiul Galaţi, au constatat că aceasta figurează ca izolată la domiciliu, din data de 25.05.2020, fiind sosită din Marea Britanie.

Femeia a fost sancţionată contravenţional, cu amendă în valoare de 2000 de lei, pentru încălcarea prevederilor legale în vigoare, faţă de ea luându-se, totodată, măsura carantinării instituţionalizate într-un spaţiu special amenajat”, au anunţat reprezentanţii IPJ Galaţi.