Se ascut ”săbiile” în războiul pentru avere! Ultima oră: ce se întâmplă între moştenitorii lui Patriciu

Publicat: 04/02/2017 | 13:23

Dana, fosta soţie a lui Dinu Patriciu se află în război cu fiicele ”bune” ale acestuia, după ce Ana şi Maria au cerut în instanţă evacuarea din casă a fiului ei. La începutul acestui an, Ana şi Maria Patriciu i-au intentat proces lui Andrei Ştefan, fratele lor vitreg.
 

Dinu Patriciu a murit în 2014 după ce boala l-a învins, iar la scurt timp a început lupta pentru averea acestuia. Dana Patriciu, cea care i-a fost soţie, dar şi cele două fete pe care le avea milionarul dintr-o căsnicie anterioară, se luptă şi acum în instanţă pentru împărţirea averii. La începutul acestui an, Ana şi Maria au început lupta cu Andrei Ştefan, fiul Danei Patriciu şi fratele lor vitreg. Surorile Patriciu susţin în acţiunea făcută în instanţă că Andrei se foloseşte de un imobil care le aparţine, motiv pentru care au cerut judecătorilor să dispună evacuarea acestuia. Numai că în sprijinul lui acestuia a sărit mama lui, care a intervenit în dosar. Următorul termen de judecată va avea loc săptămâna viitoare, atunci când judecătorii ar putea lua o decizie în acest dosar.(AFLĂ CINE ESTE SOŢIA LUI ANDREI ŞTEFAN)

Andrei Ştefan s-a căsătorit anul trecut cu aleasa inimii sale
Andrei Ştefan s-a căsătorit anul trecut cu aleasa inimii sale

La scurt timp după moartea lui Patriciu, Dana declara că averea care urmează să fie împărţită este în valoare de 2 miliarde de euro, însă publicaţiile de specialitate dădeau o cifră mult mai mică, de numai 250 milioane euro. Cu un an înainte să moară, Dinu Patriciu şi-a întocmit testamentul. „Las fiicelor mele, Ana Patriciu si Maria Patriciu o cotă totală de 82,5 % din întreaga mea avere, fostei soţii, Sabina Patriciu, o cotă de 5% din masa succesorala, iar partenerei de afaceri Melanie Chen, 12,5%„. Pe Dana Patriciu, omul de afaceri a decis să o dezmoştenească atât cât îi permite legea românească.  „În ipoteza în care decesul meu ar interveni anterior pronunţării hotărârii de divorţ, înţeleg să o dezmoştenesc până la limita permisă de legea română, respectiv până la 1/8 din succesiunea mea”, scrie în testament, cu referire la Dana Patriciu. (VEZI CUM A FOST FILMATĂ MARIA PATRICIU)

Citește și...