Secretul din inima prințesei muzicii populare din Ardeal: „Fii om!” Dezvăluiri emoționante

Publicat: 12/07/2020 | 23:41

Este vorba despre frumoasa intrepretă de muzică populară, Georgiana Lobonț, care recunoaște că are toate motivele să fie fericită alături de familia sa. Ardeleanca este, fără îndoială, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România. Mulți așteaptă să o vadă din nou pe scenă, după o perioadă lungă în care toate concertele ei au fost amânate.

„Prințesa muzicii populare” se poate declara acum o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Are o carieră de succes și o familie foarte frumoasă. Alături de soțul ei, Rareș Ciciovan, care îi este și impresar, au împreună doi copii superbi, Edi, în vârstă de 2 ani și jumătate, și Irina, care are un an si două luni. Georgiana Lobonț  le-a dezvăluit fanilor cel mai mare secret al său, iar internauții au fost încântați să afle motivul pentru care artista este mereu cu zâmbetul pe buze.

Secretul din inima prințesei muzicii populare din Ardeal

Felul său plăcut de a fi, iubirea pentru public și pasiunea pentru meserie  au făcut-o mereu să atragă simpatia publicului. Aflata la mare, zilele trecute, artista a postat o poza de pe plajă alături de cei doi copilași ai săi și în descriere a facut cateva dezvăluiri emoționante. Georgiana a vorbit despre cât de greu i-a fost la început, cât de mult a luptat pentru a obține de la viață, ce si-a dorit si cine i-a fost alături în tot acest timp. Mai mult, a vorbit despre familie, succes, dezamăgiri și sacrificii. Sfatul ei pentru toata lumea pentru o viață fericită și implinită: „Fii Om”.

”Nu e ușor să fii mamă, dar e un sentiment unic și absolut wow, acum dacă stau și mă gândesc cum era dacă nu-i aveam pe cei mici la 26 de ani ai mei… cred că nu mai eram ceea ce sunt azi… pe mine ei m-au maturizat și mai mult…m-au responsabilizat și mi-au dat încrederea supremă în mine și în ceea ce fac… forța de a mă lupta cu orice pentru a le fi lor și nouă bine. Sunt ceea ce sunt datorită copiilor mei și soțului meu. Sunt așa pentru că asta mi-ar plăcea să văd în jurul meu.

 

Nu sunt perfectă și tocmai asta îmi place și asta mă ambiționează să vreau să ajung cea mai bună și mai frumoasă variantă a mea. Cu copiii pe lângă mine pot să fiu și artistă și mamă și gospodină, pot să mă ocup și de carieră și parcă mai mult ca oricând… de ce? Stiu că am pentru cine să trag. Vreau să fie mândrii de mine și de tatăl lor chiar dacă de cele mai multe ori simțim și noi oboseala… dar satisfacția e mai mare când vedem oamenii mulțumiți!

Mie sufletul îmi cântă și pasiunea mea pentru muzică e supremă… Sunt un om împlinit și asta pentru că Bunul Dumnezeu a rânduit să fie așa chiar dacă au fost și obstacole… Toate în viață se întâmplă cu un scop… ca să ne bucurăm la final trebuie să trecem prin muuuulte!!! Tu poți să-ți faci viața exact cum vrei. Nici pe mine nu m-a ajutat nimeni cu nimic la început. Nu am fost băgată în seamă la început de drum pentru că așa e în orice domeniu dar am continuat și am bătut la toate ușile pentru că eu singură am crezut cel mai mult în mine și mai apoi Rareș. Am încercat și am cântat de toate că să arăt lumii ce pot cu glasu’ meu și iată rezultatul după atâția ani”, a declarat Georgiana Lobont.

„Încă mai am mult de muncit ca să ajung ce îmi doresc dar dacă îți dai interesul și tu poți! AMBIȚIE, CURAJ, SERIOZITATE, MUNCĂ, CREDINȚĂ, MODESTIE, SIMPLITATE, NATURALEȚE… lista continuă… nu sunt valori, secrete… toată lumea a auzit de ele… dar trebuie să fie puse și în practică! ”FII OM” – asta am fost învățată, asta practic și asta voi învăța la rândul meu pe cei din jurul meu. Am simțit să scriu asta pentru că mulți se întreabă care e cheia succesului meu. Vă pup și vă mulțumesc tuturor admiratorilor mei! Mă bucur că în sfârșit vă am într-un număr atât de mare!”, a mai adaugat „Prințesa muzicii populare” din Ardeal.

Mesajul postat de artistă a stârnit numeroase reacții, iar fanii și-au arătat dragostea pentru Georgiana Lobonț și familia ei. „Ești minunată, să ai mult succes mai departe! Tot binele din lume ție și familiei tale! / Nu pot să spun decat: RESPECT, ADMIRATIE SI PRETUIRE! / Esti minunata! Din toate punctele de vedere. Un adevărat model, demn de urmat❤ / Foarte bine spus! Georgiana, esti minunată, ai un sot care te sustine si doi copilasi adorabili. Succes pe mai departe! Tine-o tot asa! / Frumoase ganduri exprimate din sufletul tau de sotie, mama si interpreta a muzicii frumoase de orice gen, multa sanatate, putere si succes in toate activitatile tale, te iubim si te apreciem”, au fost câteva dintre comentariile internautilor.

Georgiana Lobonț lnsează hit după hit

Pe plan muzical, Georgiana Lobonț a lansat recent piesa „Opa, Opa”, în colaborare cu Cipri Popescu. Mai mult, artista a filmat zilele trecute un nou videoclip alături de Armin Nicoara și Claudia Puican.

„OPA OPA E o piesă fresh, latino și super antrenantă! Este o piesă de muzică ușoară 100% în colaborare cu Cipri Popescu de la Oradea. El între timp a devenit si unul dintre producatorii mei muzicali. Produce piese pentru Georgiana Lobonț, multe piese noi de muzică ușoară sau de petrecere sunt deja în lucru și urmează să fie lansate anul acesta. Am muncit mult chiar dacă a fost pandemie, eu am gândit fiecare proiect și colaborare, nu am stat pe tușă pentru că nu am vrut să stagnez si mi-am dorit să-mi surprind fanii în fiecare lună cu ceva nou și frumos!

Deja ultimele mele melodii se bucură de succes ceea ce mă bucură și-mi dă forță să continui. Vara aceasta se anunță a fi una plină de lansări de piese noi, chiar dacă nu cântăm încă la nunți și nu sunt foarte multe petreceri cu multi oameni cum eram obișnuiți, noi ne conformăm și ne adaptăm situației. Urmeaza să lansez un album nou cu cele mai noi cântecele ale mele de petrecere pe care le-am lansat in ultimul timp!”, ne-a dezvaluit artista.