Senatorul ”Facebook”, acuzat că nu-și recunoaște fiul de 6 ani!

Publicat: 15/11/2018 | 23:01

Caz uluitor în lumea politică românească! Șeful Comisiei de Apărare și Siguranță Națională din Senat se află în centrul unei mega-controverse. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!) Politicianul, supranumit senatorul “Facebook”, după ce a propus o lege care să controleze conținutul postărilor de pe celebra rețea de socializare, este acuzat că nu și-ar recunoaște fiul. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii despre disputa de paternitate care îl are în prim-plan pe vestitul om politic. (CITEȘTE ȘI: SEXY-BLOGERIȚA A APĂRUT CU FUNDUL LA VEDERE ÎN ”CASA POPORULUI”!)

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a intrat în posesia unor informații-bombă – care au sosit pe celebra adresă pont@cancan.ro – despre controversa care pare să-l aibă în prim-plan pe șeful Comisiei de Apărare și Siguranță Națională. (NU RATA, AICI: I-A ”EVADAT” SÂNUL DE SUB ROCHIE!)

Liviu Brăiloiu, senatorul PSD de Constanța,  este acuzat că nu-și recunoaște un posibil fiu. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) Astfel, senatorul ”Facebook” este implicat într-un proces care are ca obiect stabilirea paternității unui minor în vârstă de șase ani și care a fost deschis de reprezentantul copilului în luna aprilie a acestui an, la Judecătoria Sectorului 1 din București.

La ultima ședință de judecată, magistrații au decis să amâne cauza până pe 11 decembrie. (CITEȘTE ȘI: SPITALUL UNIVERSITAR BUCUREȘTI ÎMPLINEȘTE 40 DE ANI DE EXCELENȚĂ)

”Tip solutie: Amână cauza.(Cel mai bun studio de videochat din București face angajări)  Solutia pe scurt: Pentru a se lua cunoştinţă de întâmpinare amână cauza şi acordă termen la data de 11.12.2018, ora 12:00, şedinţă publică. Pronunţată în şedinţă publică”, se arată în decizia magistraților de la Judecătoria Sectorului 1.

Senatorul ”Facebook”, implicat într-un proces de paternitate

Propunere controversată!

În urmă cu câteva luni, în timpul audierii ministrului de Interne în Comisia de Apărare a Senatului, Liviu Brăiloiu a afirmat că ar fi necesară o legislație care să controleze conținutul postărilor Facebook, întrucât apar ”tot felul de amenințări și incitări la tot felul de agresiuni”.(NU RATA, AICI: PRIMELE IMAGINI CU TUNCAY & ”NOUA”)

“Din informațiile care circulă pe diverse rețele aflăm că au existat 140.000 de conturi de Facebook fără identitate reală în timp ce noi facem tot felul de legislații referitoare la combaterea terorismului, la spălarea banilor.(Cât câștigi la un studio de videochat din București) Paralel, există aceste conturi, 140.000 de conturi care nu au niciun control. Tot pe Facebook, pe aceste conturi, nu știu dacă sunt reale sau nu, apar tot felul de amenințări, incitare la tot felul de agresiuni, apar indivizi care se pozează cu pistoale, cu puști și voiam să vă întreb, serviciile de specialitate ale MAI acționează în vreun fel?” ,a declarat senatorul Liviu Brailoiu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...