Șerban Copoț, mesaj după moartea tatălui său: ”Prețuiți-vă părinții cât îi aveți aproape”

Publicat: 17/03/2019 | 13:39
Șerban Copoț, mesaj după moartea tatălui său: ”Prețuiți-vă părinții cât îi aveți aproape”

Momente foarte grele pentru Șerban Copoț. Acum câteva zile, tatăl său a încetat din viață, iar o astfel de tragedie lasă răni nevăzute care nu se vor vindeca niciodată. 

Șerban a postat în mediul online un mesaj în care scrie, emoționat, despre faptul că a rămas fără tatăl său și despre iubirea față de părinți.

„Suntem 4 frați. Eu sunt cel mai mic. 4 copii crescuți cu drag de părinți. Săptămâna asta ne-am luat rămas bun de la tata. Mi-a fost tare greu, dar mi-am reamintit cât de mult mă mândresc cu familia mea. Îi iubesc și îi voi iubi etern. Prețuiți-vă părinții cât îi aveți aproape. Noi o mai avem doar pe mama. P.S. Am stat offline pentru că așa am considerat eu că trebuie să fac. Am primit sute de mesaje în urma scăpării în presă a acestui necaz care mi-a lovit familia. Vă mulțumesc mult pentru mesajele de încurajare! #familie?‍?‍?‍?,”, a transmis Șerban Copoț pe pagina sa de socializare.

Tatăl lui Șerban Copoț a încetat din viață acum câteva zile

Șerban Copoț, amintiri despre Animal X

Şerban Copoţ, liderul trupei Animal X, a povestit pentru CANCAN.ro motivul pentru care în 2010 trupa s-a destrămat. În prezent, formaţia este reîntregită, însă fără Şopârlă, despre care nimeni nu mai ştie nimic.

Animal X a fost şi este o trupă pe buzele tuturor, deşşi în ultimii ani nu au mai lansat vreun single. Şerban Copoţ dă vina pe radiouri, din cauza cărora a părăsit trupa şi Alexandru Salaman, cunoscut drept Şopârlă.

”Noi ne vedem de cel puţin patru ori pe săptămână. Singurul cu care nu am vorbit este Şopârlă, care a plecat din 2010 din trupă. De anul trecut în ianuarie şi-a schimbat numărul de telefon. Scandalurile pe care le-a avut nu face nimănui cinste, nu vreau să comentez. A plecat din trupă din cauza unei dezamăgiri. Din paretea noastră, a lui, a tuturor. Nu a mai vrut să stea să se umilească pe la radiouri să fie difuzat. Noi am crezut în steaua noastă şi pentru că am avut un capital foarte puternic de imagine ne-am gândit că va funcţiona, însă radiourile ne-au şuntat, iar lucrul ăsta ne-a afectat, iar el este cel care a cedat.”, a declarat Şerban Copoţ, pentru CANCAN.ro.

”Noi lucrăm în studio, încercăm să ne adaptăm industriei , care are o dinamică diferită, radiourile au alt loc. Am încercat să ne adaptăm, dar este greu, noi nu renunţăm, facem muzică de film, Animal X trăieşte, doar că nu ne-am urcat pe scenă de aproape doi ani. Încercăm să ne păstrăm stilul. Suntem prea avanguardişti.”, a conchis artistul, pentru CANCAN.ro.
Citește și...