Serialul Vlad de la Pro TV s-a terminat mai prost decât Urzeala Tronurilor. Fanii sunt revoltați

Publicat: 21/05/2019 | 12:25

Primul sezon al serialului “Vlad” de la Pro TV s-a terminat seara trecută mai prost decât celebrul film Game of Thrones (Urzeala Tronurilor). Fanii sunt revoltați de felul în care s-au petrecut scenele în ultimul episod al peliculei-fenomen și au lăsat sute de comentarii pe pagina oficială de Facebook a filmului VLAD. Același lucru s-a întâmplat și în cazul producției realizată de regizorii David Benioff și D.B. Weiss.

Citește și: Serialul Vlad de la Pro TV a înregistrat audiențe record. Câți oameni s-au uitat la finalul primului sezon, care a fost la concurență cu Game of Thrones

Episodul cu numărul 13, ultimul din primul sezon al serialului “Vlad” a fost unul cu ghinon pentru regizorul spaniol Jesus del Cerro, dar și pentru actorii care au lucrat la producția românească. Și asta pentru că, fanii au criticat dur felul în care s-a încheiat primul sezon al filmului-fenomen. E drept, au fost și câțiva internauți, care nu au fost nemulțumiți de finalul difuzat aseară la Pro TV.

“Ați omorât tot firul narativ în ultimul episod. Nu v-ați abținut să ne arătați ce regizori romani fantastici sunteți. Ați păcălit o țară întreagă să urmărim, pentru un fals, de fapt, pentru nimic, o mare minciună gogonată, doar pentru foamea de rating, doar asta v-a interesat. Aceleași amenințări cu pistolul, aceleași replici, aceleași stări, aceleași întamplări. Ultimul episod a însemnat ștergerea planului și alergarea după Eliza, deci, în ultimul episod ați stricat tot firul narativ”, “Două finaluri dezamăgitoare în aceeași zi! ( GOT și VLAD). Cred ca mă las de seriale… ”, “Nu mi-a plăcut sfârsitul, și mi se pare ciudat să așteptăm al doilea sezon, să aibă un înțeles acest serial, ar fi trebuit să se descopere măcar cine este Vlad; și în al doilea sezon să se inventeze o continuitate cu viața celor doi după descoperirea identități lui Vlad!”, “Cel mai urât episod a fost acesta, foarte dezamăgită!!!”, “Păi, tocmai doamnelor… n-a fost final.. pentru că urmează sezonul 2… povestea continuată!!! ❤️❤️❤️” sunt cinci dintre comentariile lăsate de fani.

Citește și: Actorul Ion Haiduc, dezvăluiri senzaționale din culisele serialului “Vlad”. Ce se întâmplă în episodul din această seară și decizia luată de regizorul filmului de la Pro TV

Vă reamintim că seara trecută, 100 de fani ai îndrăgitului film au avut șansa să-și întâlnească actorii preferați în cadrul unui eveniment de avengură, care a avut loc la cinematograful unui mall din Capitală. Aceștia au luat autografe și s-au pozat alături de cei care dețin roluri importante în serialul VLAD. Astfel, Adi Nartea (VLAD), Olimpia Melinte (Eliza Dragomir), Anghel Damian (Adrian Anuței), Ștefan Iancu (Răzvan Anuței), Aura Călărașu (Maria Anuței), Andrei Aradits (Ștefan Dragomir), Monica Bârlădeanu (Carla), Diana Sar (Roxana), Emilia Oprea (Leo), George Piștereanu (Tibi) și Victoria Raileanu (Vicky) au fost alături de o mică parte dintre fanii lor pentru ultimul episod al primului sezon din VLAD. Producția românească este realizată de regizorul spaniol Jesus del Cerro.

Citește și...