Serialul Vlad de la Pro TV a înregistrat audiențe record. Câți oameni s-au uitat la finalul primului sezon, care a fost la concurență cu Game of Thrones

Publicat: 21/05/2019 | 15:20

Ultimul episod din primul sezon al serialului “Vlad” a înregistrat audiențe record pentru Pro TV – mai exact este vorba despre o medie de peste 1,9 milioane de privitori din toată țara. Toate acestea s-au petrecut deși în același interval orar, la Antena 1 s-a difuzat încă o ediție a emisiunii “Iubirii”, filmul turcesc “Prețul fericirii”, la Kanal D, dar și ultimul episod “Game of Thrones”, însă postul HBO nu intră în măsurătorile audiență din țara noastră.

Citește și: Nuntă în familia de la Insula Iubirii! Aurel Deacanu s-a însurat cu aleasa inimii / FOTO

Serialul Vlad de la Pro TV a înregistrat audiențe record la finalul primului sezon

La nivelul întregii țări, episodul 13 din serialul “Vlad”, difuzat la Pro TV, a depășit 1,9 milioane de români în fața televizoarelor, fiind cea mai mare audiență din toate difuzările, relatează paginademedia.ro. Pe locul doi s-a clasat postul de televiziune Kanal D (aproape 1,1 milioane), iar pe trei: Antena 1, la distanță (640.000 de români pe post).

Citește și: Serialul Vlad de la Pro TV s-a terminat mai prost decât Urzeana Tronurilor. Fanii sunt revoltați

Conform sursei citată mai sus, aproape un milion de telespectatori a avut filmul-fenomen “Vlad” la orașe, aproape de două ori mai mult decât Kanal D și de trei ori peste Antena 1. Din publicul urban, aproape jumătate de milion de telespectatori au fost din targetul comercial, adică între 18 și 49 de ani. Audiența pe publicul tânăr a fost de peste două ori mai mare decât a următorului clasat. Antena 1 a fost pe locul al doilea pe acest segment, cu cifre mai bune pe segmentul tânăr, la “Temptation Island – Insula Iubirii”, decât   serialul turcesc “Prețul fericirii” de pe Kanal D.

Vă reamintim că seara trecută, 100 de fani ai îndrăgitului film de la Pro TV au avut șansa să-și întâlnească actorii preferați în cadrul unui eveniment de avengură, care a avut loc la cinematograful unui mall din Capitală. Aceștia au luat autografe și s-au pozat alături de cei care dețin roluri importante în serialul VLAD. Astfel, Adi Nartea (VLAD), Olimpia Melinte (Eliza Dragomir), Anghel Damian (Adrian Anuței), Ștefan Iancu (Răzvan Anuței), Aura Călărașu (Maria Anuței), Andrei Aradits (Ștefan Dragomir), Monica Bârlădeanu (Carla), Diana Sar (Roxana), Emilia Oprea (Leo), George Piștereanu (Tibi) și Victoria Raileanu (Vicky) au fost alături de o mică parte dintre fanii lor pentru ultimul episod al primului sezon din VLAD. Producția românească este realizată de regizorul spaniol Jesus del Cerro.

Citește și...