Nuntă în familia de la Insula Iubirii! Aurel Deacanu s-a însurat cu aleasa inimii / FOTO

Publicat: 21/05/2019 | 07:57

Supranumit #irezi5tibil, sezonul 5 de la “Insula Iubirii” este și imprevizibil! Concurenții trăiesc experiențe care îi fac să uite de normele și valorile după care și-au ghidat viața până să ajungă în Thailanda… iar unii dintre ei, lăsându-se purtați de val, iau decizii surprinzătoare. Așa a făcut și Aurel Deacanu, care s-a însurat cu aleasa inimii pe platourile de filmare ale emisiunii de la Antena 1.

Citește și: Decizii-șoc la Insula Iubirii! Aurel şi Adrian şi-au tăiat brăţările şi şi-au tatuat numele ispitelor

Deși Aurel Deacanu și Diana Constantin sunt singurul cuplu de la “Insula Iubirii” care au făcut sex în singura noapte petrecută după ce au ajuns în Thailanda, se pare că partenerul excentricei brunete a uitat repede sentimentele pe care le nutrește pentru aceasta și… i-a făcut loc în inima lui ispitei Dana. De altfel, voluptoasa brunetă este genul lui de femeie și și-a exprimat dorința ca ea să participe în cadrul show încă din sezonul trei, când el a venit să își testeze iubirea alături de partenera de la acea vreme, Alexandra Diaconescu. Aurel Deacanu și ispita Dana au petrecut mult timp împreună atât în resort, cât și la concursurile la care au participat împreună, iar în cadrul ediției viitoare, ei își oficializează relația… cu o nuntă! Nașii celor ispitei Dana și ai lui Aurel Deacanu sunt Eusebiu şi Bianca Pop, iar ceremonia a fost ținută de ispita Irina.

Citește și: Diana de la Insula Iubirii, mesaj halucinant pentru Alexandra Diaconescu, fosta iubită a lui Aurel

Ediţia de săptămâna viitoare a show-ului “Temptation Island – Insula Iubirii” aduce și alte surprize: flirturile dintre George şi Diana vor căpăta alte dimensiuni, Ionuţ Gojman va ieşi la o întâlnire cu Denisa și va izbucni un scandal între Aurel Deacanu şi ispita Irina. Totul se va petrece la scurt timp după ce concurentul de la “Insula Iubirii” își pune pirostriile, mai exact el îi aruncă în cap un pahar de apă ispitei Irina, iar aceasta se ridică, urmează câteva înjurii. Nici partenera cu care a venit Aurel Deacanu nu pierde timpul… ea se aleargă pe plajă cu ispita George.

Citește și: Se încing spiritele la Insula Iubirii: ”Eu cu Andi am stat mai mult din răzbunare…”

Citește și...