Primele scene sexuale la Insula Iubirii. Aurel și Diana au dat frâu liber pasiunii în prima noapte

Publicat: 23/04/2019 | 10:07

Sezonul 5, supranumit #irezi5tibil, al emisiunii “Insula Iubirii” a debutat cum nimeni nu a prevăzut! Diana Constantin și Aurel Deacanu și-au dat frâu liber pasiunii la doar câteva ore după ce au ajuns în Thailanda, fiind de altfel și prima lor noapte de dragoste în acel colț mirific de pe Pământ. Acestea sunt primele scene de sex de la show-ul tentațiilor difuzat la Antena 1.

Citește și: Drama Dianei de la Insula iubirii. A fost abandonată de mamă: “Avea 15 ani când m-a născut”

Primele scene sexuale de la “Insula Iubirii”

Diana Constantin și Aurel Deacanu formează cel mai controversat cuplu din noul sezon de la “Temptation Island – Insula Iubirii”, pentru că ei au mai participat în sezonul cu numărul trei al show-ului alături de alți parteneri, respectiv: Ben, pe numele din buletin Pollak Bohus, și Alexandra Diaconescu. Cei doi au atras antipatiile celorlalți participanți din al cincilea sezon încă de la plecarea din România, după ce s-au întâlnit cu toții în aeroport. Deși au observat grimasele acestora, ei au glumit, și-au făcut planuri și s-au ținut de mână în timp ce trăgeau după ei bagajele. “Eu mă gândesc că e povestea diferită, el avea o relație de 3 ani, eu o relație de 1 an. Nu suntem siguri pe noi. Nimeni nu crede în noi, dar la un moment dat vom vedea toți…Îmi vine să plâng”, a spus Diana Constantin. Iubitul ei a mărturisit: “Dacă Diana va fi cuminte, la finalul emisiunii, va fi o surpriză ce se va întâmpla. Eu, pe ea vreau să o văd. Va avea o surpriză și ea și toată lumea. Ai grijă ce faci!”.
La scurt timp după ce au ajuns în Thailanda cuplurile, ele au fost trimise în câte un resort de lux, unde au stat împreună, fără telefoanele mobile, timp de 24 de ore. În timp ce Geanina s-a plictisit teribil, deși îl avea alături pe iubitul ei, Costas, fără de care nu își vedea viața la casting, iar el a încercat să o scoată din acea stare, fără reușite… nu același lucru îl putem spune despre Diana și Aurel! Focoasa brunetă a profitat de atuurile sale și l-a înfierbântat pe iubitul ei seara. La un moment dat, acesta a exclamat: “Clar vreau să dorm, ți-am spus și uite cum faci tu! Termină! E camera (n.r.: de filmat) acolo și ne vede lumea la televizor!”. Cum dorința de a simți plăcerile intense a fost mai mare, Aurel nu a rezistat ispitirilor și i-a spus: “Dacă tot pui mâna, pune ca lumea!”.
După această replică au urmat momente fierbinți între Diana Constantin și Aurel Deacanu, doi dintre concurenții de la “Temptation Island – Insula Iubirii”, iar imaginile din timpul partidei de amor le puteți vedea în galeria foto a articolului. A doua zi… dimineața, cei doi iubiți erau atât de obosiți, încât au preferat să doarmă și să rateze astfel micul dejun.
Citește și...