Sex la hotel cu banii in chiloti

Publicat: 30/04/2010 | 00:00
Sex la hotel cu banii in chiloti
CANCAN prezinta, in exclusivitate, imagini incendiare cu Emmy, solista despre care un cotidian central a scris ca ar fi iubita milionarului brasovean Ioan Neculaie. In inregistrarea video facuta intr-o camera de hotel, blonda face show, fara sa cante. Mai exact, incinge o partida de sex pe bani. Filmuletul ne-a fost pus la dispozitie chiar de clientul ei.

Tanarul care a beneficiat de serviciile cantaretei-prostituate a marturisit, pentru CANCAN, ca blonda este extrem de discreta: „Am intrat in legatura cu ea printr-o cunostinta. Trebuie sa ai recomandare pentru a ajunge in pat cu ea. Am stabilit o intalnire si i-am trimis masina si sofer s-o aduca la hotel”. In prima parte a filmului deocheat, cea pe care CANCAN o prezinta astazi, Emmy apare intrand dezinvolta in camera de hotel. Dupa doar cateva minute, cantareata ramane aproape goala. Apoi danseaza lasciv si trece la treaba, dovedind ca e o adevarata profesionista. Cei 200 de euro strecurati de client in chilotei o determina rapid sa se dezbrace de tot. La finalul partidei de sex, fata face un dus si se pune pe spovedit: „Iau si 100 de euro, si 200, si 500… Depinde de imprejurari. Acum, cu tine, 200 de euro e OK. La un moment dat, am fost combinata cu doi barbati care erau buni prieteni. Stiau ca-s si cu unul si cu celalalt, dar nu zicea niciunul nimic. Luam bani de la amandoi”.

„Abonata” la emisiuni Solista pop Emmy (21 de ani), pe numele ei real Emilia Negurici, a participat la mai multe emisiuni TV. Invitata recent la un reality-show, Emmy a refuzat, invocand faptul ca iubitul ei milionar nu o lasa. Cititi maine detalii picante din timpul partidelor de sex.

Citește și...