Amor sub plapumă la Insula Iubirii! Imaginile necenzurate +18 nu au putut fi difuzate pe Antena 1, dar noi le avem

Publicat: 18/06/2019 | 10:10

Alexandra și Aurel s-au reunit la Insula Iubirii, iar concurentul nu s-a putut abține să nu pice în ispită, așa cum se așteptau și ceilalți.  Aurel și Alexandra, fosta lui iubită, au avut parte de momente fierbinți în cel de-al nouălea episod al reality show-ului, iar totul a culminat cu o propunere indecentă.

”Hai să ne iubim.”, i-a spus el fostei iubite, iar câteva minute mai târziu cei doi s-au sărutat. Să-și reia, însă, relația e imposibil, deoarece Alexandra vrea să se răzbune și să-i plătească cu aceeași monedă.

Timp de mai bine de 36 de ore, Aurel a fost nevoit să facă față celui mai relevant test la care insula a supus vreodată un concurent, reîntâlnirea cu Alexandra, femeia de care se despărțea în urmă cu un an. La nici două ore de la plecarea din resort, acolo unde cu greu își găsea drumul spre mașină printre declarațiile și promisiunile pe care i le făcea Danei, Aurel a dat primele semne că ar putea ceda în fata Alexandrei si, înțelegând din start că fosta iubita nu este dispusă să accepte o aventură și-a schimbat radical comportamentul, pornind pe un drum pe care insula îl cunoaște deja, drumul promisiunilor deșarte.

După mai multe gesturi și atenții la adresa Alexandrei, Aurel a început cu avansuri directe, mai întâi sub forma unor glume iar, câteva minute mai târziu să înceapă seria apropierilor nestingherite de femeie. Doar de douã minute a mai fost nevoie pentru ca acesta sã ofere dovada supremă de picare în ispită: sărutul.

Însă dacă bărbatul a văzut-o ca pe o victorie pe care a savurat-o din plin, pentru cea de lângă el picarea acestuia în ispită a însemnat dovada clară că nimeni și nimic nu o să îl poată face să fie fidel unei singure femei. “Eram bine până să o vad pe Alexandra, acum nu știu ce s-a întâmplat cu mine. Țin la ea, e femeia lângă care știu că îmi e bine, mă potolește, mă ține din scurt, nu cred că m-aș mai certa cu ea!”, au fost cuvintele lui Aurel înainte de a se întoarce la Purimuntra, unde era așteptat de Dana.