„Sexy Urlați” și-a serbat ziua ca în vremurile bune într-un local din nordul Capitalei. N-au lipsit tortul, șampaniile și…

Publicat: 17/05/2020 | 16:13

Vremurile când celebra ”Sexy Urlați” avea dispute cu vestitul ”fotbalist-karateka” s-au dus. Viețile amândurora s-au derulat pe căi diferite. Bruneta are acum motive să zâmbească larg: a fost ziua ei de naștere și a celebrat-o spectaculos, dând tonul „relaxării”. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, are imaginile pe care nu aveți voie să le ratați!

Celebra ”Sexy Urlați” e sărbătorita, iar prietenele ei i-au fost, ca de obicei, alături. Petrecere mare a dat vedeta, chiar așa, pe timp de pandemie. Într-un restaurant din nordul Capitalei s-au strâns apropiații brunetei, care au transformat întâlnirea într-un adevărat spectacol. 16 meniuri s-au înșirat la masa ornată pe gustul ei, unde au apărut, la scurt timp după ce invitații au trecut pragul localului, bunătățurile. Și băutura fină, șampania, nelipsită. Apoi, petrecăreții s-au dezlănțuit.

Sexy Urlați a fost în extaz, de ziua ei

”Sexy Urlați” a suflat în tort, după ce…. a ascuns vârsta

Fetele au înconjurat-o pe sărbătorită și au făcut, imediat, spectacol în fața telefoanelor care imortalizau momentul. Timp în care, la intrare, buchete uriașe de trandafiri, roșii și albi, trimiși de cei care o iubesc pe tânără, își făceau apariția. În valuri a curs șampania, iar atmosfera s-a încins, cum altfel, mai ales că oamenii ieșiseră rar din case, până mai ieri, cu declarații pe proprie răspundere.

(NU RATA: SEXY-URLAȚI L-A RECLAMAT LA 112 PE IUBITUL MILIONAR DUPĂ UN SCANDAL NOCTURN)

Iar momentul de glorie al evenimentului a avut loc atunci când sărbătoritei i s-a pus în față tortul, cu lumânările în care să sufle. A făcut-o, nu înainte de a acoperi… numărul anilor, ornat din glazură pe tort. Și pe Instagram sau alte rețele de socializare cei care o iubesc pe ”Sexy Urlați” s-au întrecut în urări.

„Sexy Urlați” a fost sărbătorita zilei

”Fotbalistul-karateka” și „Sexy Urlați”, la un pas de căsătorie

Se întâmpla în urmă cu trei ani, când relația mergea strună. ”Sexy Urlați” avea să aibă parte de o enormă surpriză chiar de ziua ei, la Dubai, unde plecase, alături de iubit, într-o vacanță de vis. Cu doar câteva luni înainte se logodiseră.

(VEZI AICI: SEXY-URLAȚI I-A FĂCUT PLÂNGERE LA POLIȚIE FOTBALISTULUI-KARATEKA! CE A SCRIS ÎN DECLARAȚIE + IMAGINI ÎN PREMIERĂ DUPĂ SCANDALUL DIN CLUB)

Când au urcat în camera, ”Sexy Urlați” a avut surpriza să vadă că drumul până acolo era presărat cu petale de trandafiri roşii. Când a intrat în camera hotelului nu i-a venit să creadă când a văzut scris, tot cu petale de trandafiri, ”Vrei să te măriţi cu mine?”. Bruneta nu a stat mult pe gânduri şi a spus ”Da”! Fericită, şi-a pozat imediat inelul de logodnă şi a dat marea veste.

Totul s-a rupt când ”fotbalistul-karateka” a aflat de italian

”Sexy Urlați” și ”fotbalistul-karateka” aveau să se despartă. Relaţia lor părea una solidă, dar…  „Sexy Urlați” s-a întors la fostul iubit, un italian. Acesta tocmai fusese eliberat din închisoare, după ce ispăşise o pedeapsă pentru evaziune fiscală. De altfel, bruneta fusese, înaintea despărțirii de cel care o ceruse de nevastă, într-un weekend, în Italia, unde petrecuse alături de noul iubit. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU, REVOLTATĂ PE MĂSURILE ANTI-COVID ALE GUVERNULUI. „O MARE ABUREALĂ. PRETEXT SĂ-ȚI MAI FURE NIȘTE…”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...