Tocmai au făcut anunțul despre Irina, sora Alexandrei Măceșanu! E totul public acum

Publicat: 21/11/2019 | 16:42

Irina Măceşanu are 10 ani şi este sora Alexandrei Măceşanu, fata despre care Gheorghe Dincă a declarat că a ucis-o şi i-a ars cadavrul într-un butoi. Astăzi, oficialii şcolii în care învață mezina familiei Măceșanu au făcut publice reuşitele sale, dar și ale altor elevi premianți.

Citește și: Părinţii Alexandrei Măceşanu, scrisoare deschisă către presă și oamenii de bună credință

Sora Alexandrei Măceşanu pe podium, la concursurile de la şcoală

“Școala gimnazială din Dobrosloveni şi Școala «Nicolae Titulescu» din Caracal (clasele a IV-a) a început cu primul meci, terminat la egalitate: 1-1.
Caracalenii au fost buni la proba de AtariGO (45-27) iar dobroslovenii s-au impus la proba de sărituri cu coarda (714-460).
Au urcat pe podium la AtariGO:
I. Andrei Stîrcu și Liviu Voicu (10 victorii din 12)
II. Rebeca Boștină (8/12)
III. Irina Măceșanu (7/12)
Podiumul la sărituri cu coarda:
I. Gabriel Totir 126 s/min
II. Irina Măceșanu 124
III. Ionela Paraschiv 121

MVP-ul zilei a fost Irina Măceșanu care a urcat pe podium la ambele probe”, au postat reprezentanţii şcolii din Dobrosloveni.

Citește și: Caz Caracal: Alexandra Măceșanu ar fi ajuns în haremul unui arab!

Alexandra Măceșanu, răpită la 15 ani de Gheorghe Dincă

Vă reamintim că Alexandra Măceșanu, născută pe 15 septembrie 2003 și originară din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, a fost răpită de Gheorghe Dincă miercuri, 24 iulie. A doua zi după ce a dispărut, adolescenta a reușit să sune de trei ori la serviciul unic de urgență, însă, salvatorii nu au reușit să o ia din Casa Groazei din Caracal. Cu câteva luni înainte ei, monstrul de 66 de ani a răpit-o pe Luiza Melencu, născută pe 2 decembrie 2000. Ea a fost luată la ocazie de Gheorghe Dincă pe 14 aprilie și de atunci nimeni nu a mai văzut-o. Pe 9 septembrie, Luiza Melencu ar fi început clasa a XII-a la Colegiul Tehnic “Costin D. Neniţoiu” din Craiova, însă… în locul ei, la festivitate au fost doar mama și bunicul, care au transmis mesaje sfâșietoare.

Citește și...