Caz Caracal: Alexandra Măceșanu ar fi ajuns în haremul unui arab!

Publicat: 02/11/2019 | 09:51

O nouă informație-șoc aruncă în aer ancheta cazului Caracal! Alexandra Măceșanu ar fi ajuns în haremul unui arab, iar Gheorghe Dincă nu ar fi ucis-o, așa cum a susținut la doar două zile după ce a fost încătușat în curtea casei groazei. Această ipoteză a fost lansată de unchiul adolescentei, Alexandru Măceșanu, care, în urmă cu ceva timp, a declarat că a angajat o echipă de detectivi ca să o găsească pe copila de 16 ani.

Citește și: Unde va fi înmormântată Alexandra Măceşanu

Caz Caracal: Alexandra Măceșanu ar fi ajuns în haremul unui arab

Alexandru Cumpănașu susține că nepoata lui ar fi putut fi cumpărată de un milionar arab pentru haremul lui. De altfel, se știe că în lumea arabă, bogătașii dornici de distracții cumpără tinere.

“A fost traficată din România printr-o reţea albaneză din Bari şi predată unei filiere arabe, pentru că Alexandra a făcut parte, din păcate, din acele comenzi speciale de care anumite persoane din Orient, arabii în mod special, cei care sunt mai bogaţi şi au harem, au nevoie. Este vorba despre oameni din Tunisia şi Maroc. A fost răpită pentru o astfel de reţea. Ultima mea informaţie este că a fost predată acestei reţele, în ciuda scandalului”, a declarat Alexandru Cumpănașu în cadrul unui interviu oferit recent, potrivit stirilekanald.ro.

Vă reamintim că, de-a lungul celor aproape patru luni de la dispariția adolescentei au apărut mai multe informații conform cărora ar fi fost sechestrată după răpirea ei de Gheorghe Dincă și apoi trimisă în Italia ca prostituată. Mama Alexandrei Măceșanu și unchiul ei, Alexandru Cumpănașu, au fost în Italia, unde au depus plângeri și la autoritățile de acolo. Ei au luat această decizie după ce au apărut mai multe persoane care au susținut că au văzut-o pe copilă într-o zonă în care se află prostituatele.

Citește și: O românca din Italia, care ar fi stat de vorba cu Alexandra Măceșanu, a fost batută cu bestialitate după ce a oferit informaţii în anchetă: “Așa arăt pentru că am vrut să salvez o fată”

Alexandra Măceșanu, răpită la 15 ani de Gheorghe Dincă

Vă reamintim că Alexandra Măceșanu, născută pe 15 septembrie 2003 și originară din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, a fost răpită de Gheorghe Dincă miercuri, 24 iulie. A doua zi după ce a dispărut, adolescenta a reușit să sune de trei ori la serviciul unic de urgență, însă, salvatorii nu au reușit să o ia din Casa Groazei din Caracal.

Citește și: Alexandra Măceșanu ar fi împlinit, duminică, 16 ani. Ce se întamplă chiar de ziua ei

Cu câteva luni înainte ei, monstrul de 66 de ani a răpit-o pe Luiza Melencu, născută pe 2 decembrie 2000. Ea a fost luată la ocazie de Gheorghe Dincă pe 14 aprilie și de atunci nimeni nu a mai văzut-o. Pe 9 septembrie, Luiza Melencu ar fi început clasa a XII-a la Colegiul Tehnic “Costin D. Neniţoiu” din Craiova, însă… în locul ei, la festivitate au fost doar mama și bunicul, care au transmis mesaje sfâșietoare.

Citește și...