Alexandra Măceșanu ar fi împlinit, duminică, 16 ani. Ce se întamplă chiar de ziua ei

Publicat: 14/09/2019 | 09:25
Alexandra Măceșanu ar fi împlinit, duminică, 16 ani. Ce se întamplă chiar de ziua ei

Alexandra Măceșanu, adolescenta răpită, sechestrată și ucisă de Gheorghe Dincă, cel supranumit ”Monstrul din Caracal”, s-a născut pe data de 15 septembrie 2003, în localitatea Dobrosloveni din județul Olt, fiind primul copil al soților Măceșanu. Adolescenta era o elevă care avea rezultate foarte bune la învățătură și făcea parte dintr-un grup de dansuri populare.

Duminică, Așexandra ar fi trebuit să își serbeze ziua de naștere, numai că destinul i-a fost curmat, brusc, după ce criminalul Gheorghe Dincă a luat-o ”la ocazie”. Adolescenta nu a mai ajuns acasă, iar familia ei trece prin momente cumplite. Unchiul Alexandrei Măceșanu, Alexandru Cumpănașu, a anunțat pe pagina sa de socializare că duminică – ziua în care Alexandra ar fi împlinit 16 ani – va fi organizat un miting în memoria ei și i-a chemat pe cât mai mulți oameni în Piața Revoluției din Capitală.

Alexandra Măceșanu ar fi împlinit, duminică, 16 ani

”Puteţi să veniţi cu întreaga familie, fără sloganuri politice”

Ancheta în cazul Caracal se află în plină desfășurare, iar Alexandru Cumpănașu dorește un miting ”pașnic” și scrie că dreptul la viață nu este negociabil.

„APEL IMPORTANT: Dragi români, Duminica aceasta pe 15 Septembrie Alexandra împlineşte 16 ani. Împreună cu părinţii lui Alex am decis să vă aşteptăm pe toţi în Piaţa Revoluţiei (în faţă la Ministerul de Interne). Curajul acestui copil trebuie să ne inspire, să ne uneasca şi să ne trezească pentru a lupta pt copiii noştri. Vă aştept pe toţi să dăm un semnal clar tuturor autorităţilor că aşa nu se mai poate şi că DREPTUL LA VIAŢĂ nu este NEGOCIABIL. Vă aşteptăm la un miting paşnic. Puteţi să veniţi cu întreaga familie, fără sloganuri politice. Acest copil merită respectul nostru şi este momentul să spunem NU abuzurilor, dezinteresului, complicităţii celor care ar trebui să ne apere familiile. HAIDEŢI SĂ NE TREZIM ŞI SĂ NE CEREM DREPTURILE!”, a scris Alexandru Cumpănaşu pe Facebook.

Citește și...