Suferință după suferință pentru Brigitte! Cum a fost umilită de propria fiică, Sara

Publicat: 03/09/2020 | 13:47

Suferință după suferință pentru Brigitte. După scandalurile cu fiul său, terminate la secția de poliție, soția lui Florin Pastramă a fost recent umilită de propria fiică, Sara. În cadrul unui interviu, vedeta a dezvăluit ce a putut să-i facă adolescenta, deși încearcă din răsputeri să aibă o relație armonioasă cu aceasta și, totodată, să-i fie mai mult decât o mamă… cea mai bună prietenă, o confidentă!

Citește și: Brigitte Pastramă, foc și pară, în direct! S-a lăsat cu mare scandal în casa brunetei

Brigitte Pastramă, umilită de propria fiică, Sara

În vârstă de 43 de ani, Brigitte Pastramă se confruntă cu noi probleme în viața personală. Potrivit mărturiilor sale, fiica ei are un comportament și o atitudine total nepotrivite față de aceasta. Vedeta îl acuză pe fostul soț, Ovidiu Torj, pentru relația tensionată pe care o are cu propria fată. În vârstă de 13 ani, Sara vine schimbată în casa mamei sale și a lui Florin Pastramă după fiecare vizită pe care o face la reședința tatălui ei biologic.

“De câte ori se vede cu taică-su, vine acasă schimbată. Îi trebuie vreo 3-4 ani să își revină. Nu stiu ce îi spune el despre mine, dar vine schimbată. Eu nu merit asta. Am luat-o peste tot cu mine. Am luat-o cu mine chiar și când nu trebuia și acum fuge de mine. La fel ca Robi”, a declarat printre suspine Brigitte Pastramă, în cadrul emisiunii “Brigitte&Pastramă” care rulează la Antena Stars

Află și: Pe cât “s-au vândut” Brigitte&Pastramă pentru reality-show-ul de la Antenă. Bianca&Bodi au cerut mult mai mult

Brigitte s-a căsătorit cu Ovidiu Torj, tatăl Sarei, în 2007. Bărbatul este un personaj controversat în Timișoara, iar relația cu celebra brunetă s-a deteriorat rapid. În prezent, la mai bine de un deceniu de la divorț, cei doi nu sunt în relații bune. Robert Sfăt este băiatul pe care vedeta îl are din primul mariaj, cel cu afaceristul Octavian Sfat.

Nu rata: Fiul lui Brigitte Pastramă, dezvăluiri uluitoare: “Aveam momente când cerșeam un leu”

Brigitte și Florin Pastramă au făcut nunta în urmă cu un an

Brigitte a devenit soția lui Florin Pastramă în urmă cu aproape un an. Nunta lor a arătat ca-n povești și a fost organizată pe 7 iulie 2019. Între timp, fostul soț al vedetei și-a refăcut și el viața. Ilie Năstase s-a căsătorit civil cu Ioana Simion pe 25 aprilie 2019, iar nunta a fost una restrânsă și a avut loc la începutul acestei luni. Nașii lor au fost Ioana Marcu și partenerul ei de viață, Ciprian Marica.

“Motivul divorțului meu de Ilie Năstase a fost fiul meu, pentru că eram mereu chemați la Poliție. Mi-a fost rușine să spun până acum (…). I-am dat niște bani care i se cuveneau (n.r.: lui Robert Sfăt), după ce am vândut un imobil. Am vrut să-i cumpăr casa lui, dar erau prea puțini bani. Eu nu îl mai primesc în casă. Vine cu prietenii lui și se îmbată, consumă ce consumă fără să știu”, a declarat vedeta pentru  publicația VIVA!.

Vezi și: Elena Băsescu și-a făcut o nouă intervenție estetică! Fiica fostului președinte al României seamănă tot mai mult cu Brigitte Pastramă