Pe cât “s-au vândut” Brigitte&Pastramă pentru reality-show-ul de la Antenă. Bianca&Bodi au cerut mult mai mult

Publicat: 14/08/2020 | 23:28

Povestea spumoasă dintre Brigitte și Florin Pastramă a atras, de ceva vreme, atenția unui renumit post TV din România, în vederea realizării unui reality-show. Fosta doamnă Năstase și partenerul ei de viață au reușit să „ia fața” mult mai mediatizatului cuplu Bianca Drăgușanu – Alex Bodi. Motivul: suma contractuală a fost mult mai mică, iar CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detaliile negocierilor.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a aflat amănunte incredibile din culisele celui mai nou produs TV, în prim-planul căruia se află Brigitte și Florin Pastramă. (CITEȘTE ȘI: BRIGITTE, O LECȚIE PENTRU TOATE FEMEILE ABUZATE DE BĂRBAȚI)

Așa cum v-am dezvăluit pe larg, în urmă cu ceva timp, producătorii unei cunoscute televiziuni din România nu s-au înțeles cu Bianca Drăgușanu și iubitul acesteia, Alex Bodi, pentru că aceștia se pare că au avut unele pretenții exagerate. Așa că s-au reorientat rapid către alt cuplu mediatizat din lumea mondenă.

O sumă de trei ori mai mică?!

Cum suma pentru care Bianca și Bodi erau dispuși să participe în noul produs media depășea, probabil, cu mult, bugetul alocat, șefii de la Antena Stars au renunțat la ideea de a face un reality-show cu ei și i-au adus în loc pe Brigitte și Florin Pastramă. Care se pare că s-au ”vândut” pe mult mai puțin. (NU RATA: BRIGITTE ȘI-A SCOS LA VÂNZARE APARTAMENTUL DE LUX. MOTIVUL AR FI…)

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, fosta doamnă Năstase și partenerul ei, Florin Pastramă, n-ar fi avut pretenții ridicate atunci când au negociat contractul pentru reality-show. Brigitte și Florin s-ar fi mulțumit cu aproximativ 50.000 de euro, o sumă de trei ori mai mică decât cerea celălalt cuplu cu care producătorii ar fi dorit, inițial, să demareze proiectul. (NU RATA: BRIGITTE ESTE PROFUND NEMULȚUMITĂ DE STILISTUL SOȚULUI EI. „MI L-A TUNS PARCĂ E CEAUȘESCU!”)

Brigitte și Florin Pastramă, contract de 50.000 de euro cu Antena

Brigitte & Florin Pastramă, episod controversat 

În urmă cu ceva timp, în familia Pastramă s-a petrecut un eveniment șocant. Din câte se pare, în urma unei discuții extrem de tensionate, într-o cameră din spatele fast-food-ului lor, Florin Pastramă și-ar fi ieșit din fire și s-a năpustit asupra soției sale. Extrem de furios, Florin Pastramă n-ar fi ezitat să o tragă de păr pe fosta doamnă Năstase, după ce a băgat-o, literalmente, la colț.

Cu toate că scandalul dintre cei doi ar fi fost auzit și de angajații care se aflau la muncă, Florin Pastramă nu s-a lăsat cu una cu două. Chiar dacă Brigitte părea îngrozită de comportamentul lui Florin, acesta se arăta de neînduplecat. (DETALII AICI)

Brigitte și Florin Pastramă, reality-show pentru o sumă frumușică

Brigitte, căsătorită cinci ani cu Ilie Năstase

Brigitte s-a căsătorit cu Ilie Năstase în 2013, iar petrecerea de nuntă s-a desfășurat la Poiana Braşov. Le-au fost alături peste 300 de prieteni. Relaţia lor a fost presărată cu numeroase dispute, despărţiri şi împăcări. În martie 2018, au anunțat că divorțează, dar separarea oficială a fost amânată, pentru că nu s-au prezentat, iar actele au expirat. Într-un final, pe 26 septembrie 2018, s-a pronunțat divorțul dintre Brigitte și Ilie Năstase.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.