Brigitte și-a scos la vânzare apartamentul de lux. Motivul ar fi…

Publicat: 18/07/2020 | 22:36

În plină pandemie de coronavirus, Brigitte Pastramă a decis să-și vândă apartamentul de lux, cu patru camere, din nordul Capitalei. Bruneta a pus deja anunțul pe OLX și cere aproape 300.000 de euro pe locuință.

Robert Sfăt, fiul lui Brigitte Pastramă, a rămas orfan de tată atunci când avea doar doi ani. Octavian Sfăt a fost găsit mort în casă de soția sa. Bărbatul a fost unul dintre cei mai importanți oameni din Timișoara la vremea respectivă, fiind proprietar de discoteci și restaurante.

Scandalul recent dintre Brigitte și fiul ei ar fi pornit și de la bani. Robert și-ar fi cerut dreptul la moștenirea de pe urma tatălui său, iar acum vedeta a luat o decizie radicală. (CITEȘTE ȘI: EX-LOGODNICA LUI PASTRAMĂ NU ARE MILĂ DE BRIGITTE. “DUPĂ FAPTĂ ȘI…” + “ACUM ERA CIURUIT PESTE TOT DACĂ…”)

Potrivit unor surse D.A.S., Brigitte își vinde apartamentul de lux, cu patru camere, situat în zona Herăstrău din Capitală, pentru a-i da banii fiului ei. Bruneta a pus anunțul pe OLX și cere 295.000 de euro pe locuință.

”Proprietar, vând apartament 4 camere, trei băi, patru balcoane în zona Herăstrău, Ambasada Chinei. Apartamentul se vinde parțial mobilat sau mobilat. Suprafață totală 140 m2, etaj 1 din 6, lift, portar”, se arată în anunț.

Brigitte Pastramă își vinde apartamentul

Brigitte și Florin Pastramă încearcă să-și vândă și șaormeria

Și… nu doar apartamentul vrea să îl vândă! La nici șase luni de când și-au deschis șaormeria, Brigitte și Florin Pastramă au pus lacătul pe ușa afacerii, din cauza pandemiei. Ulterior, cei doi soți au luat o decizie radicală.

De câteva luni, Brigitte și Florin Pastramă încearcă să-și vândă șaormeria. Potrivit unor surse D.A.S., firma ar aparține în totalitate soțului vedetei. Compania ”La Bariera Baicului SRL”, care are ca obiect de activitate ”restaurante”, un capital social de doar 200 de lei și care a luat naștere în urmă cu aproximativ un an, aparține asociatului unic Florin Pastramă. (VEZI ȘI: CRISTI PULHAC & SOȚIA ȘI-AU ARĂTAT IUBIREA PE PLAJĂ. S-AU SĂRUTAT PRINTRE ȘEZLONGURI ȘI…)

Florin Pastramă cere 57.000 de euro pentru șaormerie însă prețul este negociabil.

”Vând afacere la cheie cu vad format, cu toate dotările la standarde superioare, două aparate shaorma, cuptor pizza, malaxor 30 l, două friteuze gaz, aragaz, linie 10 GN salate, 3 frigidere gaz 2020, linie producție inox, grătar trifazic, congelator vertical, mașină cafea fise, sistem de gestiune cu touch, sistem de monitorizare video și alarmă. Spațiul are contract de închiriere 10 ani / 900€/luna, se arată în anunțul publicat pe OLX.

Fiul lui Brigitte, acuzații dure

Scandalul dintre Brigitte Pastramă și fiul ei a luat amploare! Robert a continuat să facă dezvăluiri uluitoare. Tânărul a mărturisit că, recent, i-a cerut ajutorul mamei sale însă Brigitte nu a vrut să audă de el.

Cu toate că nu își mai dorește să locuiască sub același acoperiș cu fiul său, vedeta este totuși dispusă să îi asigure banii pentru o chirie în București și să îi dea moștenirea care i se cuvine. (CITEȘTE ȘI: PROCES FĂRĂ HAZ LA IUMOR. O CONCURENTĂ LE-A CERUT JUDECĂTORILOR SĂ…)

”Eu am mai sunat-o pe mama mea zilele astea să mă ajute, să îmi dea măcar lucrurile din cameră. Mi-a zis să îl sun pe Florin, l-am sunat, dar nu mi-a mai răspuns. Probabil el voia să îmi răspundă, dar mama i-a zis să nu o facă, să mai râdă de mine.

Aveam momente când cerșeam un leu să îmi iau și eu o sticlă de apă sau ceva de mâncare. Mai era o bancă pe care voiam să dorm, dar acolo am fost cu Ilie Năstase și Brigitte și mi-a fost rușine. Acum am datorii multe, pe care le voi plăti cu banii de pe moștenire.

Mă trezeam cu bodyguarzi, persoane cunoscute ori oameni care erau în aceeași situație. Când mă întâlneam cu oameni cunoscuți le spuneam că am adormit așa fără să vreau, a dezvăluit Robert la XNS.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.