Cristi Pulhac & soția și-au arătat iubirea pe plajă. S-au sărutat printre șezlonguri și…

Publicat: 17/07/2020 | 23:39

Zilele trecute, Cristi Pulhac și soția lui s-au relaxat pe litoralul românesc. CANCAN.RO vă prezintă imagini în exclusivitate cu cei doi, de pe o plajă exclusivistă din Mamaia. Faimosul de la Exatlon nu a lăsat-o singură nicio clipă pe Raluca.

Cristi Pulhac și soția lui au decis să se relaxeze câteva zile pe litoral. Cei doi și-au făcut bagajele și, împreună cu câțiva prieteni apropiați, au mers în Mamaia ca să scape de traficul infernal și aglomerația din Capitală.

După ce s-au cazat, faimosul de la Exatlon și Raluca au fost pe plaja din Mamaia. Nu erau singuri, ci în compania unor amici. În timp ce fostul dinamovist stătea la șuetă cu prietenii lui, își ținea strâns soția în brațe. Semn că… focul pasiunii este la fel de aprins ca-n prima zi!

Și, ce-i drept, avea și un motiv bine întemeiat să nu se dezlipească de soția lui. Din momentul în care și-a făcut apariția pe plajă, Raluca a atras privirile tuturor. Bruneta a optat pentru un costum de baie, negru, format din două piese, care i-a pus formele fără cusur în evidență. (CITEȘTE ȘI: FAIMOSUL DE LA EXATLON ȘI SOȚIA LUI, SCENE FIERBINȚI PE PLAJĂ. I-A MASAT DELICAT POSTERIORUL CU ULEI ȘI…)

Raluca a stârnit invidia femeilor și a tăiat răsuflarea masculilor de pe plajă cu formele ei de milioane. La un moment dat, Cristi Pulhac s-a oprit din discuția cu amicii și… și-a sărutat cu patos soția, care arată demențial!

Cristi Pulhac și Raluca se iubesc ca-n prima zi

Cristi Pulhac și Raluca, cinci ani de căsătorie

Cristian Pulhac și soția lui, Raluca, au mai bine de patru ani de căsătorie și o poveste de dragoste care continuă și astăzi. Fostul fotbalist s-a dovedit a fi un adevărat cuceritor. Cei doi s-au întâlnit într-un restaurant, din întâmplare, având prieteni comuni care le-au făcut cunoștință.

”Pe Cristi l-am văzut prima dată la o masă într-un restaurant, eram amândoi cu prietenii, o parte din ei fiind prieteni comuni. Nu am interacționat prea mult, îmi amintesc că am schimbat câteva vorbe și atât. Dar mi-a atras atenția fiind foarte carismatic”, povestea Raluca pentru evz.ro.

După puțin timp de la prima lor interacțiune, destinul i-a adus din nou împreună. Fostul dinamovist și-a luat inima-n piept și a invitat-o pe Raluca în oraș. Astfel… la scurt timp, cei doi au descoperit că sunt suflete pereche.

”La câteva zile distanță, eram cu mașina și căutăm un loc de parcare pe un bulevard din București. Mi-a ieșit el în cale, m-a salutat, m-a întrebat ce fac și s-a oferit să mă ajute cu locul de parcare. Apoi m-a invitat în oraș și, încet-încet, am început să ne cunoaștem”, a mai spus Raluca.

Cristi Pulhac și Raluca și-au unit destinele în 2015

Ulterior, Cristi Pulhac și-a făcut curaj și a pus marea întrebare. Fostul dinamovist și Raluca și-au unit destinele în 2015 și au avut o nuntă ca-n povești. (VEZI ȘI: FAIMOSUL DE LA EXATLON A FĂCUT CHEF ”LOW COST” DE ZIUA LUI!)

”Am avut nuntă pe 24 mai 2015. Cununia religioasă am făcut-o la Catedrala Sfinții Petru și Pavel din Constanța și apoi petrecerea la un restaurant pe malul marii, în Mamaia. A fost o zi superbă cu soare, o zi mai frumoasă decât îmi puteam imagina, o zi de poveste. Totul a decurs foarte bine exact așa cum ne-am plănuit, nuntă fiind organizată în totalitate de noi doi.

Cel mai emoționant moment a fost la biserică, atunci când neam pus verighetele pe degete și ne-am promis iubire veșnică și necondiționată. Noi doi am gândit fiecare moment al nunții, pentru că ne-am dorit să iasă perfect totul și chiar a ieșit.

Am avut muzică difersificată, spectacol, dansatori, artificii pe malul marii, invitații s-au simțit foarte bine, totul a fost un vis! Îmi amintesc cu drag ziua nunții, a fost cred că cea mai frumoasă zi din viață mea”, povestea Raluca.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.