Ex-logodnica lui Pastramă nu are milă de Brigitte. “După faptă și…” + “Acum era ciuruit peste tot dacă…”

Publicat: 17/07/2020 | 23:38

Fosta logodnică a lui Florin Pastramă reacționează, după ce, în urmă cu câteva zile, au ieșit la iveală detalii și imagini șocante despre mega-disputa dintre Brigitte și soțul ei. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, declarații incendiare. 

Vă reamintim că, în urmă cu câteva zile, un incident ținut ”la secret” a ieșit la iveală și a șocat întreg showbiz-ul. Fosta doamnă Năstase a fost protagonista unor scene terifiante. Brigitte a fost agresată, în propria shaormerie, de către Florin Pastramă.

„Fiecare primește ce își dorește”

Imaginile șocante au ajuns și sub ochii fostei logodnice a lui Florin Pastramă, care nu a ezitat să discute pe acest subiect. Cu toate că s-a declarat îngrozită de incidentul din familia Pastramă, fosta concurentă de la „MasterChef” nu s-a ferit să-i ironizeze pe cei doi protagoniștii ai uluitorului incident din shaormerie. (CITEȘTE ȘI: CONCURENTEI DE LA MASTERCHEF I S-A FĂCUT DOR DE FAST-FOOD. AM FILMAT-O PE „FOSTA” LUI PASTRAMĂ ÎN TIMP CE…)

”Cu mine nu a fost violent. Acum era ciuruit peste tot dacă îndrăznea să dea în mine. Nu a fost violent în relația cu mine. Dar, știi cum se spune: cum îți așterni, așa dormi. După faptă și răsplată. Fiecare primește ce își dorește”, a declarat Raluca Podea, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Raluca Podea, declarații incendiare

Brigitte, agresată de soț!

În urmă cu aproximativ o lună și jumătate, în familia Pastramă s-a petrecut un eveniment șocant. Din câte se pare, în urma unei discuții extrem de tensionate, pe care aceștia au purtat-o într-o cameră din spatele fast-food-ului, Florin Pastramă și-ar fi ieșit din fire și s-a năpustit asupra soției sale. Extrem de furios, Florin Pastramă n-ar fi ezitat să-i aplice o corecție fizică și să o tragă de păr pe fosta doamnă Năstase, după ce a băgat-o, literalmente, la colț.

Cu toate că scandalul dintre cei doi ar fi fost auzit și de angajații care se aflau la muncă, Florin Pastramă nu s-a lăsat cu una cu două. Chiar dacă Brigitte părea îngrozită de tratamentul și comportamentul lui Florin, acesta se arăta de neînduplecat.

Raluca Podea și Florin Pastramă, pe vremea când formau un cuplu fericit

Cum a rupt logodna cu Florin Pastramă

După ce logodnica lui Florin Pastramă, Raluca Podea, a văzut la televizor, la emisiunea „Ferma” de la Pro TV, momentele de tandreţe dintre el şi Brigitte, fosta soţie a lui Ilie Năstase, a luat pur şi simplu foc și a decis să ”divorțeze” definitiv.

Mai mult decât atât, în momentul în care a fost întrebată de către reporterii CANCAN.RO cum comentează ipostazele tandre în care a apărut la TV logodnicul ei, blondina s-a dezlănțuit, pur și simplu, la adresa lui Florin Pastramă.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.