SUPEREXCLUSIVITATE Mega-lovitură de teatru! Pe cine a vizitat în secret soţia lui Marcel Toader la doar câteva zile după partida de sex cu amantul. Maria Constantin a petrecut 12 ore în 2 zile… în vila unui multi-milionar căsătorit!

Publicat: 23/08/2017 | 00:00

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, publică astăzi informaţii cutremurătoare despre Maria Constantin! După ce v-am dezvăluit în exclusivitate că relaţia artistei cu Marcel Toader s-a încheiat (VEZI AICI) şi v-am informat în premieră naţională că motivul despărţirii dintre cântăreaţă şi omul de afaceri este o partidă de sex în maşină a Mariei Constantin cu fostul iubit al Evei Kent (VEZI AICI ÎNTREAGA POVESTE), revenim cu noi informaţii care vă vor şoca legate de interpreta de muzică populară! (CITEŞTE ŞI: Marcel Toader a vorbit despre dragostea din interes! Maria Constantin nu s-a putut abţine şi a reacţionat imediat)

La câteva zile de la celebra partidă de sex din maşină, pe care v-am dezvăluit-o în exclusivitate AICI, Maria Constantin a fost acasă la un multimilionar căsătorit! Prima zi în care a venit la vila multimilionarului a fost chiar de onomastica ei, de Sfânta Maria, ea sosind la ora 14:00 şi plecând tocmai la 01:00 noaptea!

Multimilionarul organizase o petrecere la care au participat mai multe persoane din familia lui, Maria Constantin fiind adusă la vila afaceristului de către şoferul acestuia. Maria Constantin a plecat de la vilă la ora 01:00 noaptea, fiind lăsată acasă de către o altă persoană.

A doua zi Maria Constantin a revenit la vila multimilionarului, de data aceasta luând un taxi până la locuinţa acestuia. Cântăreaţa a ajuns la vilă în jurul orei 16:00 şi a plecat după o oră, cu o maşină pe care tocmai multimilionarul i-a pus-o la dispoziţie, dându-i Mariei Constantin cheile automobilului! În total, Maria Constantin a petrecut 12 ore în două zile în vila multimilionarului.

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă oferă în mega-exclusivitate şi imaginile care confirmă întreaga poveste cu totul şi cu totul incendiară pe care o publicăm astăzi.

Despărţirea dintre Marcel Toader şi Maria Constantin a zguduit lumea showbiz-ului românesc, noi fiind site-ul care am dezvăluit în exclusivitate atât ruptura dintre cei doi, cât şi motivul pentru care relaţia s-a încheiat. După ce am aflat toate detaliile acestei despărţiri-bombă din showbiz, i-am contactat atât pe Marcel Toader, cât şi pe Maria Constantin. (VEZI ŞI: Primele imagini cu Maria Constantin după ce s-a aflat că s-a despărţit de Marcel Toader! Cum a fost filmată artista)

„Nu vreau să vorbesc despre asta. Îmi rezerv dreptul de a nu comenta momentan”, ne-a declarat în exclusivitate Marcel Toader, în timp ce Maria Constantin a refuzat să vorbească despre despărţirea ei de omul de afaceri. De altfel, Maria Constantin nu a oferit nici până acum vreo declaraţie legată de acest scandal.

După ce am publicat materialul în care dezvăluiam infidelitatea Mariei Constantin, l-am contactat din nou pe Marcel Toader, însă omul de afaceri a refuzat să vorbească despre acest subiect. „Nu comentez nici acum şi nici pe viitor pe marginea acestui subiect”, ne-a declarat în exclusivitate Marcel Toader.

Citește și...