Despărţirea lui Marcel Toader de Maria Constantin a zguduit lumea showbiz-ului românesc, motivul fiind, aşa cum CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a dezvăluit în exclusivitate AICI, infidelitatea interpretei de muzică populară. Aşa cum am promis, revenim cu noi detalii incendiare despre această despărţire-bombă din showbiz. Povestea este de-a dreptul incredibilă, o partidă de sex în maşină a Mariei Constantin cu fostul iubit al Evei Kent, despre care Marcel Toader a aflat, ducând la încheierea relaţiei dintre omul de afaceri şi cântăreaţă! (CITEŞTE ŞI: Marcel Toader a vorbit despre dragostea din interes! Maria Constantin nu s-a putut abţine şi a reacţionat imediat)

Maria Constantin l-a înşelat pe Marcel Toader cu fostul iubit al Evei Kent, un bărbat provenit dintr-o familie foarte influentă, care este, însă, căsătorit. Şi nu cu oricine, ci tocmai cu o îndrăgită interpretă de muzică populară, aproape la fel de cunoscută ca şi Maria Constantin!

Maria Constantin s-a iubit şi în trecut cu cel cu care l-a înşelat, recent, pe Marcel Toader, bărbatul respectiv fiind şi motivul pentru care cântăreaţa de muzică populară s-a despărţit de primul ei soţ! Sursele DAS categoria super A ne-au mărturisit că Marcel Toader a aflat în urmă cu două săptămâni că Maria a avut o partidă de sex în maşină cu fostul iubit al Evei Kent. Pusă în faţa evidenţei de Marcel Toader, Maria Constantin i-a recunoscut soţului ei că l-a înşelat.

Marcel Toader nu a putut să treacă peste crunta dezamăgire a faptului că a fost înşelat şi a luat decizia de a se despărţi de Maria Constantin. Totul a fost făcut cu eleganţă din partea sa, lucru de anticipat, de altfel, având în vedere că vorbim despre Marcel Toader, iar discreţia omului de afaceri a şi făcut ca despărţirea să se afle la două săptămâni după ce cântăreaţa de muzică populară şi-a luat bagajele şi a plecat din apartamentul lui Marcel Toader. (VEZI ŞI: Primele imagini cu Maria Constantin după ce s-a aflat că s-a despărţit de Marcel Toader! Cum a fost filmată artista)

Sursele noastre susţin că fostul iubit al Evei Kent a plecat cu familia în vacanţă după ce Maria Constantin s-a despărţit de Marcel Toader şi că pentru el interpreta de muzică populară nu este decât o fostă iubită, cu care mai are, din când în când, câte o aventură.

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, dezvăluia în exclusivitate că Marcel Toader s-a despărţit de Maria Constantin din pricina infidelităţii acesteia. "Nu vreau să vorbesc despre asta. Îmi rezerv dreptul de a nu comenta momentan", ne declara în exclusivitate Marcel Toader după ce sursele noastre, de mare încredere şi foarte apropiate de cei doi, ne-au dezvăluit că povestea de dragoste dintre omul de afaceri şi Maria Constantin s-a încheiat. CANCAN.RO a încercat să o contacteze şi pe Maria Constantin, însă cântăreaţa a refuzat deocamdată să dea declaraţii legate de despărţirea ei de omul de afaceri.

CANCAN.RO l-a contactat din nou, astăzi, pe Marcel Toader în legătură cu infidelitatea soţiei sale, însă acesta a refuzat să vorbească despre acest subiect. "Nu comentez nici acum şi nici pe viitor pe marginea acestui subiect", ne-a declarat în exclusivitate Marcel Toader.

Cine are informaţii suplimentare despre acest caz este rugat să ne scrie pe adresa pont@cancan.ro

Citeste despre:marcel toader, maria constantin, marcel toader maria constantin despartire


Share On Facebook