Surpriză! Andra a vorbit despre a treia sarcină: “Pot să recunosc, da, am…”

Publicat: 17/04/2019 | 22:03

În ultimele luni s-au făcut speculații în legătură cu a treia sarcină a cântăreței Andra. Iar astăzi, soția lui Cătălin Măruță a rupt tăcerea în legătură cu acest subiect important din viața ei. În timpul declarațiilor, vedeta a dezvăluit și care sunt trucurile sale de frumusețe.

Citește și: Andra Măruță a crezut că nu vede bine. Ce a pățit în timpul concertului susținut la Chișinău. Ce au făcut câțiva moldoveni din primele rânduri

Invitată într-un studio de la Radio Impuls, Andra a vorbit despre carieră, viața de familie și… al treilea copil al său. Suspansul a luat sfârșit: Andra Măruță nu este însărcinată din nou și a promis că atunci când se va întâmpla, nu va ține secret totul și va împărtăși experiența minunată cu fanii ei. Artista a recunoscut că a luat câteva kilograme în plus, iar după sarcina cu micuța Eva i-a fost greu să revină la silueta dinainte de a rămâne gravidă.

“Am văzut acuma în tot felul de ziare că sunt gravidă. Dragilor, stați liniștiți, dacă se întâmplă minunea, vă anunț eu. E un motiv de bucurie, nu am cum să ascund. Deocamdată, pot să recunosc, da, m-am îngrășat câteva kilograme. Adevărul e că, după a doua sarcină, am dat mai greu kilogramele jos. Dar nici nu m-am chinuit să le dau jos, m-am simțit bine în pielea mea și cred că frumusețea vine din interior”, a declarat Andra.
În cadrul interviului, cântăreața a mărturisit că a început să meargă la sală ca să dea jos kilogramele în plus și că vrea să consume rar la pâine și alimente care conțin zahăr. Mai mult, ea a spus că merge o dată la două săptămâni la un răsfăț facial. “Uite așa, am venit să vă văd, să mănânc un mălai bun. Sincer, astăzi o să zic pas! sau o să gust un pic, de obicei mănânc două, trei bucăți, dar astăzi spun: «Pas!», pentru că de o săptămână m-am apucat de sală serios și am grijă. De patru ori pe săptămână merg la sală, încerc să reduc pâinea și zahărul. O dată la d0uă săptămâni merg la un tratament de față, de hidratare. Am 32 de ani, mai stau. Mie mi-e frică de ace, nu am apelat niciodată, dar niciodată să nu spui: «niciodată».
10 ani de căsnicie spun multe. Ne iubim ca la început. A avut o ediție aniversară și a avut ditamai cozonacul. Și i-am spus: «Te rog, adu-mi și tu acasă o felie». Adevărul e că a venit Nea Vasile și mi-a adus la concert cozonac”, a mai dezvăluit carismatica vedetă.

Andra a făcut nunta cu prezentatorul Cătălin Măruță în urmă cu 10 ani

Andra, pe numele din buletin, Alexandra Irina, face parte din categoria celor mai iubite şi talentate artiste din ţară. Fiecare piesă fie ea pop sau R&B pe care o lansează ajunge hit într-un timp scurt. Ea s-a născut pe 23 august 1986, în Câmpia Turzii. Vedeta e căsătorită cu Cătălin Măruță din 23 august 2008 şi au doi copii împreună: David (n.: 16 martie 2011) şi Eva Maria Ioana (n.: 23 iulie 2015).