Acasă » Horoscop » Tabelul zilelor norocoase ale zodiilor | Care e cea mai norocoasă zi din 2024, în funcție de zodia ta

Tabelul zilelor norocoase ale zodiilor | Care e cea mai norocoasă zi din 2024, în funcție de zodia ta

De: Cristina Cruceru 16/03/2024 | 08:35
Tabelul zilelor norocoase ale zodiilor | Care e cea mai norocoasă zi din 2024, în funcție de zodia ta

Dacă 2023 nu a fost cel mai bun an pentru nativi, iată că lucrurile se schimbă în 2024! Fiecare zodie are câte o zi excelentă anul acesta. Va fi o zi norocoasă, în care totul le va merge strună. Astrele s-au aliniat, iar nativii vor avea parte numai de bucurii, noi oportunități și șanse în carieră. Poate, de ce nu, va fi ziua norocoasă a fiecăruia, când vor face pasul cel mare și vor ajunge în fața altarului. Iată tabelul zilelor norocoase ale zodiilor!

Anul 2024 va aduce multă concentrare, determinare și optimism în rezoluțiile tale. Fiecare zodie va avea parte, anul acesta, de o zi norocoasă în care totul le va merge ca pe roate, când vor avea parte numai de bucurii și împliniri. Este important de știut că nu există două zile care să influențeze în același mod două persoane! Fiecare nativ va vrea să exploreze și mai adânc în harta sa natală și să afle ce evenimente cosmice se vor întâmpla în 2024. Există zile norocoase pentru fiecare dintre nativi. Noi le-am selectat și le-am pus într-un calendar pentru a observa mai ușor care este ziua ta norocoasă de anul acesta.

CITEȘTE ȘI: ZODIA CARE SE VA ÎMBOGĂȚI PÂNĂ LA FINALUL LUNII MARTIE 2024. ABUNDENȚĂ PE PLAN FINANCIAR PENTRU ACEȘTI NATIVI

Berbec (20 martie – 19 aprilie)

Cea mai norocoasă zi: 19 martie 2024

Anul acesta este unul provocator pentru tine. Relația ta va fi pusă la încercare și, în cele mai multe cazuri, berbecii vor îmbrățișa singurătatea. Cea mai norocoasă zi a anului pentru tine este pe data de 19 martie 2024. Solstițiul de primăvară, în cazul tău, marchează începutul anului tău și începutul anului cosmic. Dacă simți că ai nevoie de un nou început în viață sau de o pauză de la orice te reține, această dată îți oferă șansa de a te reintroduce în lume.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Cea mai norocoasă zi: 23 mai 2024

Taurii au parte de multe binecuvântări în viața lor, iar reușitele vor veni pe bandă rulantă. Ziua norocoasă a acestor nativi este pe data de 23 mai 2024, când Venus și Jupiter în Taur se vor conecta pe cer. Această aliniere astrologică este una dintre cele mai generoase și armonioase, aducând la viață manifestările tale. Urmează-ți dorințele, răsfață-ți hobby-urile și răsfață-ți partenerul cu dragoste.

CITEȘTE ȘI: ZODIA CARE VA DIVORȚA ÎN PERIOADA URMĂTOARE. ACEȘTI NATIVI VOR AVEA PARTE DE CÂTEVA LUNI DE RESTRIȘTE

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Cea mai norocoasă zi: 25 mai 2024

Acest an este plin de riscuri. Gemenii vor lua decizii importante, care le va schimba viața. Când Jupiter intră în Gemeni pe 25 mai 2024, pe 25 mai, este o șansă de a-ți reprograma subconștientul. Acest tranzit îți sporește curiozitatea și te încurajează să îmbrățișezi eșecul.

Rac (21 iunie-22 iulie)

Cea mai norocoasă zi: 5 iulie 2024

Ai parte de cea mai norocoasă zi pe data de 5 iulie 2023. Atunci Luna Nouă va fi în Rac. Vei avea o energie sporită, vei începe proiecte noi și vei avea parte de binecuvântări. Este o oportunitate să te iubești pe tine însăși. P plan sentimental, veți reuși să dați uitării o persoană dragă vouă.

Leu (23 iulie – 22 august)

Cea mai norocoasă zi: 4 august 2024

Leii vor lua o pauză în acest căci, căci 2023 a fost unul intens pentru ei. Apar oameni noi în viața ta și îți vei întâlni jumătate. Lucrurile încep să pară mai bune în viața ta, iar ziua norocoasă va fi pe 4 august. Cauți în afara sferei tale obișnuite de influență pentru a găsi noi oameni, locuri, filosofii și interese care se aliniază cu pasiunile tale.

Fecioară (23 aug. – 22 sept.)

Cea mai norocoasă zi: 28 februarie 2024

Fecioarele au avut parte de cea mai norocoasă zi pe data de 28 februarie 202. A fost șansa lor de a face ordine în viață și-n relația de cuplu. Vor urma oricum schimbări pozitive în viața lor, inclusiv în ceea ce privește mentalitatea ori rutina.

Balanță (23 sept. – 22 oct.)

Cea mai norocoasă zi: 4 iunie 2024

Se vor schimba multe pe plan sentimental. Relațiile amoroase vor avea de câștigat și poate, cine știe, vă veți întâlni sufletul pereche. Ziua norocoasă va fi pe data de 4 iunie 2024. Vei explora senzualitatea și veți întâlni persoane în afara tipului tău obișnuit. Există probabilitatea să întâlnești pe cineva special care să îți deblocheze o parte ascunsă a inimii tale despre care nu știai că există până acum.

Scorpion (23 oct. – 21 nov.)

Cea mai norocoasă zi: 2 iulie 2024

Astrologia anului 2024 îți dă permisiunea de a-ți urma fericirea. Este timpul să faci ceea ce te inspiră din punct de vedere creativ și să-ți duci cariera într-o nouă direcție în care inima ta se întâlnește cu mintea ta. Cea mai norocoasă zi a anului tău cade pe 2 iulie 2024.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Cea mai norocoasă zi: 17 octombrie 2024

Ai parte de multe binecuvântări anul acesta. Vor exista câteva zile de tranzit și schimbări în viața ta. Ziua norocoasă este pe 17 octombrie și se anunță numai lucruri bune.

Capricorn (22 dec. – 19 ian.)

Cea mai norocoasă zi: 1 martie 2024

Cea mai norocoasă zi a anului vine pe 1 martie 2024, când Soarele din Pești formează un sextil plăcut cu Jupiter din Taur. Această aliniere între Soare și Jupiter îți va lumina energia aurei, făcându-te magnetic și irezistibil pentru ceilalți! Acum este șansa ta de a-ți schimba viața.

Vărsător (20 ian. – 18 feb.)

Cea mai norocoasă zi: 10 februarie 2024

Pe data de 10 februarie, Luna Nouă în Vărsător va coincide cu Anul Nou Lunar. Vor apărea noi provocări în viața ta. Această zi va marca începutul Anului Dragonului. Va fi de bun augur și îți va aduce multă faimă și succes.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Cea mai norocoasă zi: 11 martie 2024

Anul acesta ai șansa perfectă pentru a o lua de la capăt. Nu trebuie să mai pui nevoile altora mai presus de ale tale, trebuie să te concentrezi pe construirea unui prezent bun pentru tine. 11 Martie este cea mai norocoasă zi pentru tine, atunci Luna Nouă în Pești se aliniază cu Venus pentru o energie relaxantă.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristina Cruceru este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A absolvit Facultatea de Litere din Craiova, specializarea Jurnalism, apoi masterul „Jurnalism Tematic” din cadrul Facultății de Jurnalism și Științele citeste mai mult
Parteneri
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din București
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi această femeie superbă. Nimeni n-o crede
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a încheiat. Mesajul postat de brunetă pe rețelele sociale
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de 21 de ani care s-a filmat când gonește cu 180 km/h
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un beneficiu uriaş
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...
INTERDICȚIA este clară în România. Gestul pentru care poți lua o AMENDĂ uriașă
INTERDICȚIA este clară în România. Gestul pentru care poți lua o AMENDĂ uriașă
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora 22
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Săptămâna Mare, perfectă pentru acești nativi. Succes în dragoste, spor la bani
Săptămâna Mare, perfectă pentru acești nativi. Succes în dragoste, spor la bani
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul prezentatoarei de la Kanal D2
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul...
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024, cine plătește eventuale reparații și cum devii proprietar asupra lui
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024,...
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu știu exact unde stau
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu...