Tatăl lor a fost unul dintre cei mai bogaţi parlamentari români, dar între timp s-a retras din politică. ”Prinţişorii transporturilor” de la Vâlcea au speriat Beverly Hills-ul. Ce aroganţă au făcut pe Rodeo Drive, una dintre cele mai scumpe străzi din lume

Publicat: 10/10/2017 | 00:00

"Prinţişorii transporturilor" Robert şi Denis Becşenescu, fiii lui Dumitru Becşenescu, unul dintre "Regii transporturilor" din România, au speriat Beverly Hills-ul! Fiii milionarului Becşenescu şi-au parcat super-maşinile, în fentă, chiar pe celebra Rodeo Drive, una dintre cele mai scumpe străzi din lume, acolo unde se află unele dintre cele mai exclusiviste magazine! (VEZI ŞI: Juniorul i-a spart "puşculiţa" fostului deputat. "Prinţişorul transporturilor" face ravagii în Beverly Hills: băi cu şampanie, trabucuri şi super-maşini!)

„De la fraţii Becşenescu, cu dragoste”, a scris Robert Becşenescu pe Facebook, publicând fotografia cu aroganţa respectivă pe contul lui şi dându-i tag şi fratelui său, Denis. Pe Rodeo Drive se află şi cel mai scump magazin din lume, House of Bijan, căruia i-au trecut pragul, de-a lungul timpului, cei mai puternici lideri ai lumii: Barack Obama, Vladimir Putin, Tony Blair sau Benjamin Netanyahu! Dacă Obama şi Blair nu mai sunt la putere, Putin şi Netanyahu conduc în continuare ţările lor, primul fiind preşedinte, iar celălalt premier al Israelului.

Ei bine, pe această ilustră stradă, Robert şi Denis Becşenescu şi-au aliniat super-bolizii ca la expoziţie. Fratele cel mare, Robert, conduce un Ford Mustang GT de circa 30.000 de euro, în timp ce fratele său mai mic s-a ales cu un bolid şi mai scump: Corvette C7, model 2017, de peste 100.000 de euro! Varianta cea mai ieftină a super-maşinii de curse pe care o conduce Denis Becşenescu, second-hand, costă 75.000 de euro, dar cu siguranţă că tatăl său, cunoscutul milionar Dumitru Becşenescu, nu i-a luat fiului său cel mai ieftin model. (VEZI ŞI: ”Regele apei minerale” e mare boier! Umblă cu un sfert de milion € prin cartier…)

Nu este prima aroganţă pe care Robert Becşenescu o face în Beverly Hills. Aşa cum CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă arăta AICI, fiul cel mare al lui Dumitru Becşenescu s-a urcat pe un Jeep în oraşul în care locuiesc multe vedete ale cinematografiei americane!

Robert Becşenescu este deja un obişnuit al aroganţelor în Beverly Hills. În trecut s-a urcat pe un Mercedes G Class tunat, de peste 120.000 de dolari!
Robert Becşenescu este deja un obişnuit al aroganţelor în Beverly Hills. În trecut s-a urcat pe un Mercedes G Class tunat, de peste 120.000 de dolari!

Atât Robert, cât şi Denis studiază în străinătate. Robert învaţă economia politică la Universitatea Berkeley, în timp ce Denis studiază la un renumit colegiu din Elveţia, Aiglon. Spre deosebire de fratele lui Robert, care face furori pe reţelele de socializare cu luxul pe care îl afişează, Denis, fiul mai mic al lui Dumitru Becşenescu, se menţine mai „low profile” pe Facebook.

Milionarul Dumitru Becşenescu a fost deputat în Parlamentul României

Afaceristul vâlcean Dumitru Becşenescu, proprietarul grupului de firme Antares, a fost deputat în Parlamentul României între 2004 şi 2008. Becşenescu a preferat, ulterior, să se concentreze pe afaceri, el fiind în perioada în care era deputat unul dintre cei mai bogaţi parlamentari români.

Dumitru Becşenescu a intrat în afaceri în 1993, activând în transportul de persoane, imobiliare şi comerţ cu combustibili. În Topul Forbes 500 miliardari, ediţia 2011, Dumitru Becşenescu figura cu o avere de 24-25 de milioane de euro. „Criza m-a determinat să iau nişte decizii dure. A trebuit să închid transportul feroviar (n.r. – firma Classfer). Mai mult, pentru că eram şi constructor, am închis divizia de dezvoltare. Dar am avut noroc deoarece criza nu m-a prins cu proiecte în derulare. Altfel, cu siguranţă aş fi pierdut bani”, declara Dumitru Becşenescu pentru revista Capital legat de perioada de criză economică.

Ieşit din politică, Becşenescu mărturisea că nu mai vrea să revină vreodată în acest domeniu. „Nu mai sunt şi nici nu voi mai fi vreodată implicat politic. Ca orice om, am simpatiile mele politice, pe care nu mi le exprim. În orice caz, mă ţin cât mai departe de mediul politic. Mi s-a propus de foarte multe ori să revin în politică şi am declinat de fiecare dată. Categoric, până la momentul pensionării mele, nu voi face politică. Nu voi face pentru că am avut o mare decepţie şi nu mai vreau acest lucru. Politica nu m-a ajutat deloc în afaceri, dimpotrivă, mi-a adus mult rău în afaceri”, declara Dumitru Becşenescu.

În afară de cei doi fii, Robert şi Denis, Dumitru Becşenescu mai are o fiică, Antonia. (I.D.)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...