Juniorul i-a spart „puşculiţa” fostului deputat. „Prinţişorul transporturilor” face ravagii în Beverly Hills: băi cu şampanie, trabucuri şi super-maşini!

Publicat: 24/03/2017 | 00:00

În timp ce milionarul Dumitru Becşenescu îşi conduce afacerile din ţară, Robert, fiul său cel mare, face show în Statele Unite! Şi nu oriunde, tocmai în Beverly Hills, oraşul milionarilor, unde multe vedete ale cinematografiei americane îşi au reşedinţa. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Robert Becşenescu este student la Universitatea Berkeley, iar în timpul liber ştie să trăiască. Pe picior mare! “Prinţişorul transporturilor”, supranumit aşa deoarece tatăl său are afaceri în transporturi, se suie pe maşini de lux, bea doar şampanii scumpe (Laurent Perrier, Moet&Chandon, Dom Perignon sau Armand de Brignac) şi poartă numai ceasuri de lux şi haine de firmă. Şi are grijă să le arate tuturor acest lucru, fie pe contul său de Facebook, fie pe Instagram!

Fiul cel mare al lui Dumitru Becşenescu se distrează de minune, fie că se află în San Francisco, acolo unde locuieşte, în vacanţe (în Dubai, Las Vegas, Mykonos sau alte locaţii) sau în ţara noastră: băi cu şampanie sau alte băuturi, trabucuri, maşini de lux şi hoteluri de 5 stele (VEZI AICI CUM S-AU STROPIT NIŞTE MILIONARI CU ARMAND DE BRIGNAC LA LOFT).

Robert Becşenescu s-a urcat pe o maşină de lux în Beverly Hills
Robert Becşenescu s-a urcat pe o maşină de lux în Beverly Hills

Dumitru Becşenescu a intrat în afaceri în 1993, activând în transportul de persoane, imobiliare şi comerţ cu combustibili. În Topul Forbes 500 miliardari, ediţia 2011, Dumitru Becşenescu figura cu o avere de 24-25 de milioane de euro. „Criza m-a determinat să iau nişte decizii dure. A trebuit să închid transportul feroviar (n.r. – firma Classfer). Mai mult, pentru că eram şi constructor, am închis divizia de dezvoltare. Dar am avut noroc deoarece criza nu m-a prins cu proiecte în derulare. Altfel, cu siguranţă aş fi pierdut bani“, declara Dumitru Becşenescu pentru revista Capital legat de perioada de criză economică.

Proprietarul grupului de firme Antares a activat şi în politică, fiind în trecut deputat. El are doi băieţi, Robert şi Denis, şi o fată, Antonia. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, îl prindea, în urmă cu mai mulţi ani, în “offside” pe Dumitru Becşenescu, omul de afaceri având o amantă (VEZI AICI).

Cu toate că şi-a construit averea treptat, milionarul Becşenescu a făcut şi afaceri care i-au adus destui bani fără multă bătaie de cap. Afaceristul povestea cum a cumpărat cele trei locuinţe pe care le deţine în Orlando (Florida). „Le-am luat de la bănci. Ele costau undeva la 550 mii de dolari fiecare, iar eu le-am luat de la bănci cu 125 – 150 de mii de dolari. Acum, valoarea unui apartament a depăşit deja 400 de mii de dolari”, preciza Dumitru Becşenescu.

Citește și...