Tragedie în Filiaşi. Familia nu are bani să înmormânteze un tânăr căruţaş mort într-un cumplit accident

Publicat: 10/07/2020 | 14:39
Tragedie în Filiaşi. Familia nu are bani să înmormânteze un tânăr căruţaş mort într-un cumplit accident

Poliţiştii din Filiaşi au fost sesizaţi, azi noapte, că pe DE 79, în apropiere de limita cu judeţul Gorj, s-a produs un grav accident rutier.

În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit faptul că un bărbat de 52 de ani, din Filiaşi, care conducea un autoturism dinspre Tânţăreni spre Filiaşi, nu ar fi observat un ansamblu nesemnalizat, alcătuit din două căruţe, care erau conduse în aceeaşi direcţie de un bărbat de 32 de ani, din Calopăr, lovindu-l din spate.

NU RATA – EMIL CONSTANTINESCU OPERAT DE URGENȚĂ, DUPĂ UN ACCIDENT CASNIC. ÎN CE STARE SE AFLĂ FOSTUL PREȘEDINTE AL ROMÂNIEI

În urma impactului, ansamblul a fost proiectat într-o altă căruță, care circula în aceeaşi direcţie şi era condusă de un tânăr de 22 de ani, din Filiaşi.

Din păcate, în urma accidentului a rezultat decesul tânărului de 22 de ani, pentru care medicii ajunși la fața locului nu au mai putut să facă nimic pentru a-l salva.

Familia nu are bani pentru a-l înmormânta

„Noaptea trecută, acest tânăr a trecut în neființă. Era într-o căruță, mergea să câștige o pâine pentru soție și copilul de câteva luni. A fost spulberat de un bolid. 10 minute s-a zbătut să trăiască, medicii l-au mai resuscitat încă 45 minute, fără nicio șansă. Am aflat drama lui și despre faptul că familia nu are posibilități materiale să îi asigure nici măcar cele creștinești.

Nu am putut rămâne indiferenți, am mers până la ei și le-am promis că ne vom asigura să aibă parte de un ultim drum, așa cum se cuvine. Cei care doresc să îi întindă o mână de ajutor, ne pot contacta.
Vă amintim faptul că situația lor este dramatică și a lăsat în urmă un copil de 2 (două) luni și o soția îndurerată. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, este mesajul pe reţelele de socializare în care este cerut ajutorul oamenilor pentru a-l înmormânta.