Tragedie în Maramureș! Un copil de doi ani a decedat după ce a fost călcat cu mașina în curtea casei

Autor: A. D.
Publicat: 25/05/2020 | 13:29
Tragedie în Maramureș! Un copil de doi ani a decedat după ce a fost călcat cu mașina în curtea casei

Un accident teribil a avut loc în județul Maramureș. Un copil de doar doi ani s-a stins din viață după ce a fost călcat cu mașina, chiar în curtea casei sale.

Cel care a fost responsabil pentru nefericitul eveniment este chiar unghiul băiețelului. Un bărbat de 44 de ani. Acest nu avea permis de conducere și a încercat să întoarcă mașina în curte, în momentul în care s-a produs tragedia. (CITEȘTE ȘI: BISERICĂ VANDALIZATĂ ÎN MARAMUREȘ. MESAJUL LĂSAT PE ZIDURILE LĂCAUȘULUI DE CULT ESTE ȘOCANT. FOTO)

La fața locului a fost chemată imediat o echipă de medici, însă, din păcate, la 24 de ore de la internarea în Spitalul Județean din Baia Mare, copilul de numai doi ani a pierdut lupta cu viața.

În acest caz, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, au declarat reprezentanții IPJ Maramureș.

Accident grav în Maramureș

Un alt accident tragic s-a înregistrat pe raza orașului Borșa, județul Maramureș. Un bărbat și-a pierdut viața în urma rănilor suferite, după ce tractorul pe care îl conducea s-a răsturnat. (VEZI ȘI: OBICEIUL INEDIT DE PAȘTI DUPĂ CARE „PLÂNG” MARAMUREȘENII. „ESTE MODALITATEA DE A FACE EDUCAŢIE SEXUALĂ ȘI…”)

Polițiștii au stabilit că persoana decedată este un bărbat de 56 de ani, din localitatea Borșa. Verificările efectuate au dus la concluzia că – în timp ce conducea tractorul pe strada Viseut din oraș – bărbatul ar fi pierdut controlul volanului, tractorul s-a răsturnat, iar conducătorul autol a suferit leziuni care au fost, așa cum au transmis cei care au încercat să îl resusciteze, ”incompatibile cu viața”.

În pofida eforturilor, medicii nu au mai putut salva viața bărbatului. „Cercetările continuă în acest caz”, au transmis reprezentanții ISU Maramureș.

Citește și...