Tragedie la Universitatea din Iaşi. O frumoasă studentă de la Facultatea de Psihologie a murit la doar 21 de ani după ce…

Publicat: 06/12/2017 | 12:32

Accident dramatic petrecut în judeţul Iaşi. O tânără studentă de la Facultatea de Psihologie a murit după ce maşina în care se afla a fost implicată într-un accident rutier. Cătălina Bontă avea doar 21 de ani şi era una dintre cele mai apreciate tinere din satul său. (VEZI ŞI: Mesajul tulburător al iubitului tinerei Denisa Cruceru, moartă în accident: ”Cine mă mai stresează, cine mă mai enervează…Refuz să…”)

Cătălina a murit, marţi, după ce autoturismul condus de verişoara sa, un Hyunday i10, a intrat pe contrasens şi a fost lovit în plin de un Voskswagen. Accidentul s-a petrecut aproape de municipiul Iaşi. Victima se afla pe bancheta din dreapta şi mergea din localitatea sa de domiciliu, Popricani, spre Iaşi.

Poliţişti şi medici au ajuns la faţa locului imediat după accident, însă nu au mai putut face nimic pentru a o salva pe studentă. „Tânăra a fost găsită de colegii mei în stop cardio-respirator. S-au iniţiat manevrele de resuscitare, dar în zadar. Cealaltă pasageră a fost transportată în UPU de la Spitalul «Sfântul Spiridon» cu o formă incipientă de şoc hemoragic, respectiv cu o leziune la rinichiul stâng. Pacienta policontuzionată după accident rutier a fost internată pentru supraveghere în secţia clinică ATI“, a declarat, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, Ovidiu Popa, medic specialist în cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe din Iaşi.

Zeci de mesaje de condoleanţe au început să curgă pe reţelele de socializare după ce s-a aflat vestea tragică a morţii Cătălinei. „Cu adânc regret în suflet, Şcoala Gimnazială Vînători/Popricani, transmite sincere condoleanţe familiei îndurerate de greaua pierdere a celei care a fost eleva şcolii noastre în perioada 2003-2011. Dumnezeu să te odihnească în pace! Nu te vom uita niciodată, Cătălina!”, au anunţat inclusiv foştii profesori ai tinerei. Fata va fi înmormântată zilele următoare în satul său natal. Verişoara ei, care se afla la volan când a avut loc accidentul, este în afara oricărui pericol. (CITEŞTE AICI: Accident tragic în Buzău! Maşină zdrobită de un TIR: doi tineri au murit în urma impactului violent)

CRISTI SANDU

Citește și...