Ultima oră! Lovitura primită de fiul lui Isărescu! Băiatul guvernatorului BNR a primit vestea

Costin, fiul guvernatorului BNR Mugur Isărescu, se judecă cu Poliţia Rutieră în două dosare, şi asta după ce a fost amendat de agenţi. Primul proces se află la Tribunalul Ilfov, iar cel de-al doilea la Olt.

În urmă cu câteva zile Judecătoria Olt i-a respins contestaţia, însă Isărescu Jr poate ataca decizia la instanţa superioară.

În anul 2010, Costin a fost amendat de IPJ Argeş, dar Judecatoria Piteşti a dispus anularea măsurii respective, precum şi a reţinerii carnetului. În 2011, Costin a fost oprit de poliţişti după ce a mers cu cu 105 km/h pe o porţiune de drum unde limita de viteză era de 50 km/h, iar agenţii de la Rutieră i-au suspendat carnetul de conducere.

Deşi în genere băiat discret, fiul lui Mugur Isărescu, Costin, a apărut în presă în septembrie 2015, când tânăra lui soţie, Olga pe numele ei, a anunţat că sunt părinţi, deci guvernatorul e bunic. Din informaţiile noastre, fericitul eveniment se petrecea la scurt timp după păţania lui Costin Isărescu la reşedinţa Crudu ( VEZI AICI ), probabil scăpase şi omul o seară de acasă, sau poate taman atunci i s-a făcut Olgăi poftă de ceva şi s-a dus să cumpere. Cert e că, dincolo de viaţa de familist convins, putem să spunem că Isărescu Jr. are o slăbiciune atât pentru cluburi de noapte, cât şi pentru vedete feminine tip “bomba sexy”.

 

Citeste despre:costin isarescu, mugur isarescu


Share On Facebook