Ultima oră: Mega-scandal în televiziune. Gabriela Cristea i-a ameninţat pe şefii Kanal D cu procesul după ce au lăsat-o fără emisiune

Publicat: 12/01/2018 | 00:00

Gabriela Cristea nu s-a putut resemna cu gândul că Bianca Drăguşanu a înlocuit-o definitiv la ”Te vreau lângă mine” şi a luat atitudine. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat ce s-a întâmplat dincolo de uşile închise şi cum a reuşit Gabriela să smulgă promisiunea unei emisiuni pentru ea şi Tavi. (CITEŞTE ŞI: Gabriela Cristea, emisiune nouă la Kanal D! Ce i-au promis şefii ca să-i închidă gura)

Gabriela Cristea a avut parte de o mega-surpriză neplăcută la începutul acestui an, când, luni, a aflat din presă că Bianca Drăguşanu a înlocuit-o definitiv la emisiunea ”Te vreau lângă mine”. (VEZI ŞI: Mesajul Biancăi Drăguşanu după ce a înlocuit-o pe Gabi Cristea: „Nu trebuie să cerşiţi simpatia”)

Bruneta nu s-a putut resemna cu gândul şi s-a prezentat în audienţă la şefi, pentru a cere explicaţii.

Surse din apropierea vedetei au dezvăluit pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, că întâlnirea dintre Gabriela Cristea şi şefi s-a lăsat cu ameninţări că-i va acţiona în judecată pentru că au înlocuit-o în timp ce se afla în concediu de maternitate. (NU RATA, AICI: Prima reacţie a Gabrielei Cristea după ce s-a aflat că a fost înlocuită DEFINITIV de Bianca Drăguşanu. ”Deciziile privind cariera mea…”)

”Începând de luni, de când a aflat că Bianca Drăguşanu a devenit titulară pe postul de prezentatoare a emisiunii «Te vreau lângă mine», Gabriela Cristea a tot făcut drumuri la Kanal D. A mers deja de vreo trei ori la discuţii cu şefii, cu o falcă în cer şi una în pământ. S-a lăsat cu ameninţări că îi va da în judecată, aşa că e posibil să se fi ales cu o promisiune, care însă nu va putea fi concretizată până în primăvară, când zice ea. De luni, Gabriela vine mereu la Kanal D posomorâtă, nu mai radiază de fericire ca în urmă cu câteva săptămâni”, au declarat sursele citate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Gabriela Cristea s-ar fi ales cu o promisiune de la şefii Kanal D

După vreo trei vizite, soţia lui Tavi Clonda s-a ales cu promisiunea că, începând din primăvară, ar putea reveni pe sticlă într-o altă emisiune, alături de soţul ei: ”I-au spus că ar fi cel mai bine să profite de concediul post-natal cât poate de mult, să termine cu botezul, să îl facă, aşa cum îşi doreşte, după Paşte. Iar apoi îi vor da o emisiune şi, mai mult decât atât, îl vor accepta şi pe Tavi Clonda, cu formaţia, în emisiunea ei. Când va avea loc, însă, nu i-au spus…”. (CITEŞTE ŞI: Anunţul făcut de Bianca Drăguşanu înainte să se afle că va rămâne la cârma emisiunii „Te vreau lângă mine” în locul Gabrielei Cristea! Victor Slav i-a dat imediat like)

A anunţat că e încă angajată a Kanal D

Gabriela Cristea a vorbit pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, despre înlocuirea ei la emisiunea ”Te vreau lângă mine”. Vedeta a spus că, până la sfârşitul lunii, se va decide ce va face cu viaţa ei profesională.

Gabriela Cristea a susţinut că zvonurile apărute, potrivit cărora ar fi fost înlocuită definitiv cu Bianca Drăguşanu la ”Te vreau lângă mine”, sunt nefondate şi că mai are câteva săptămâni până când i se va termina concediul de maternitate: ”Toate speculaţiile apărute în ultima vreme nu au niciun fundament. Nu s-a pus vreodată problema să revin de săptămâna aceasta într-un proiect de televiziune pentru că sunt încă în concediu medical postnatal şi mai am câteva zile bune din acest concediu, de care vreau să beneficiez în favoarea fiicei mele. La sfârşitul lunii îmi expiră acel concediu şi atunci voi lua decizii legate de întoarcerea mea în televiziune”. (VEZI ŞI: EXCLUSIV BOMBĂ de ULTIMĂ ORĂ în televiziune: mult-anunţata revenire nu mai are loc! Gabriela Cristea este OUT de la ”Te vreau lângă mine”! Şefii Kanal D au găsit imediat altă prezentatoare)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

(I.D.)

Citește și...