Ultima oră. Prințul Charles a fost testat pozitiv la noul coronavirus: ”A prezentat simptome ușoare”

Publicat: 25/03/2020 | 12:54
Ultima oră. Prințul Charles a fost testat pozitiv la noul coronavirus: ”A prezentat simptome ușoare”

O veste de ultimă oră face înconjurul planetei, iar televiziunile au intrat în regim de breaking news, din nou, pe fondul pandemiei de coronavirus. Prințul Charles a fost confirmat pozitiv la COVID-19, iar anunțul a fost făcut oficial.

Starea Prințului Charles – 71 de ani – este bună, în aceste momente, iar el a fost testat după ce a prezentat unele simptome ”ușoare”. Un purtător de cuvânt a transmis: „Prințul Charles a prezentat simptome ușoare, dar în rest se află în stare de sănătate bună și a lucrat de acasă în ultimele zile, ca de obicei”.

Potrivit informațiilor din media, și Ducesa de Cornwall a fost testată, dar nu a fost confirmată pozitiv la coronavirus „Ducesa de Cornwall a fost, de asemenea, testată, dar nu are virusul. În conformitate cu sfaturile guvernamentale și medicale, Prințul și Ducesa se autoizolează acum în Scoția”, potrivit informațiilor transmise de independent.co.uk.

(VEZI ȘI AICI: CRIZA MONDIALĂ GENERATĂ DE CORONAVIRUS SE VA ÎNCHEIA PE 12 IULIE 2021. ULTIMA TEORIE A CONSPIRAȚIEI)

”Nu știm, deocamdată…”

Același purtător de cuvânt a mai transmis că, până în acest moment, nu se poate spune cu precizie de la cine ar fi luat Prințul Charles virusul, cu atât mai mult cu cât programul acestuia este foarte încărcat, iar întâlnirile sale cu alte persoane sunt frecvente.

„Nu știm, deocamdată, cine este persoana care l-a infectat pe Prințul Charles, din cauza numărului mare de angajamente pe care le-a desfășurat, potrivit rolului său public în ultimele săptămâni”, s-a precizat.

(NU RATA: NUMEROLOGII AU DESCIFRAT PANDEMIA. CORONAVIRUSUL POARTĂ NUMĂRUL SATANEI ÎN EL, 666)

Citește și...