Un bărbat din Maramureș a înjunghiat o vânzătoare, apoi s-a sinucis!

Publicat: 02/07/2020 | 12:10
Un bărbat din Maramureș a înjunghiat o vânzătoare, apoi s-a sinucis!

Au fost scene de coșmar într-un magazin din Maramureș, unde un bărbat a înjunghiat-o pe vânzătoare, după care s-a sinucis. Tragedia a avut loc în orașul Dragomirești, potrivit Ionelei Cozma, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș.

CITEȘTE ȘI: SINUCIDERE ÎN CAPITALĂ! UN BĂRBAT S-A ARUNCAT DE LA ETAJUL HOTELULUI ÎN CARE ERA CAZAT

Poliţiştii din Dragomireşti aveau să fie anunțați printr-un apel la 112 despre un eveniment sângeros, petrecut într-un magazin din Dragomirești. Două persoane au fost rănite a fost sesizarea pe care un martor al incidentului l-a făcut. ”La faţa locului au intervenit de urgenţă poliţiştii din oraş şi personalul medical, care au constatat decesul uneia dintre cele două persoane, un bărbat în vârstă de 40 de ani. Cadavrul acestuia a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei morţii”, a precizat Cozma.

Surse apropiate anchetei care se desfășoară la Dragomirești au precizat că bărbatul ar fi înjunghiat-o pe vânzătoare, apoi și-a luat viața. (NU RATA: SINUCIDERE ȘOCANTĂ ÎN ITALIA! UN ROMÂN DE 27 DE ANI S-A SPÂNZURAT, DUPĂ CE A RĂMAS FĂRĂ LOC DE MUNCĂ. A LĂSAT FAMILIEI UN BILET CUTREMURĂTOR DE ADIO)

Dublă crimă urmată de sinucidere, în urmă cu zece zile

S-a întâmplat în Teleorman, într-o dimineață de duminică. Polițiștii au fost sesizați de către un bărbat din comuna Mereni, sat Merenii de Jos, cu privire la producerea unui conflict la o familie din localitate.

Ajunși la fata locului, agenții au constatat că în dimineața zilei de duminică, pe fondul unor discuții contradictorii, un bărbat în vârstă de 60 de ani și-a înjunghiat mortal soția în vârstă de 39 de ani. De asemenea, într-o baie a locuinței a fost găsit cadavrul unei fetițe în vârstă de un an și trei luni care ar fi fost ucisă prin asfixiere.

Ulterior, într-o altă cameră a fost găsit și autorul crimelor, care prezenta mai multe plăgi. A fost constatat decesul. Se pare că acesta s-a sinucis.