Un bărbat se zbate între viață și moarte, după ce fiul său l-a infectat cu COVID-19: ”L-am implorat să poarte mască”

Publicat: 17/07/2020 | 11:11
Un bărbat se zbate între viață și moarte, după ce fiul său l-a infectat cu COVID-19: ”L-am implorat să poarte mască”

Un bărbat de 42 de ani se zbate între viață și moarte, după ce fiul său l-a infectat cu COVID-19. Tânărul a fost în oraș cu prietenii săi și a refuzat să poarte mască de protecție.

John Place, un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Plantation, Florida, este internat de trei săptămâni la Terapie Intensivă. Bărbatul a fost infectat cu coronavirus chiar de fiul său.

Tânărul, în vârstă de 21 de ani, a ieșit de mai multe ori în oraș cu prietenii. Acesta nu a purtat mască de protecție și a contractat virusul. A avut febră, iar rezultatul testului pentru COVID-19 a fost pozitiv. (CITEȘTE ȘI: SOȚIA LUI TAMAȘ A LUAT TEMPERATURA MĂRII ȘI A CRESCUT PULSUL MASCULILOR)

Tatăl, mama vitregă și frații lui au fost infectați cu coronavirus. Soția lui John și copiii s-au vindecat, însă bărbatul de 42 de ani se află în continuare la Terapie Intensivă în stare gravă.

Inconștiența fiului său l-a adus pe John în pragul disperării.

”L-am implorat să nu iasă cu prietenii, i-am spus să poarte mască de protecție și m-a asigurat că va face asta. Mi-a spus să am încredere în el și să stau liniștită”, a povestit femeia.