Soția lui Tamaș a luat temperatura mării și a crescut pulsul masculilor

Publicat: 16/07/2020 | 23:43

Vara “fierbinte” nu și-a epuizat surprizele. Una dintre cele mai sexy neveste de fotbaliști a avut o apariție de infarct pe litoral. Soția lui Gabi Tamaș a luat temperatura mării și a crescut pulsul masculilor. CANCAN.RO vă prezintă imaginile incendiare, în exclusivitate.

Soția internaționalului Gabriel Tamaș se califică, fără dubii, la titlul de cea mai sexy mămică din showbiz. Ioana a răvășit litoralul cu fizicul ei bine definit. Atenție, imagini nerecomandate cardiacilor.

Wekendul trecut, CANCAN.RO a întâlnit-o pe Ioana Tamaș pe una dintre cele mai renumite plaje din Mamaia, acolo unde sexy mămica s-a relaxat alături de persoanele dragi, soțul și fiica. (CITEȘTE ȘI: DECLARAȚIE HALUCINANTĂ A SOȚIEI LUI TAMAȘ: “DE UNDE SĂ ȘTIU UNDE E?! SUNT MĂ-SA?!”)

O apariție de neuitat

La scurt timp după ce a pășit pe nisip, Ioana Tamaș a reușit să atragă privirile tuturor. Și asta pentru că soția lui Gabi Tamaș este posesoarea unui fizic de-a dreptul răvășitor.

Într-un costum de baie minuscul, care-i punea în evidență formele perfecte, Ioana a reușit să zăpăcească mințile reprezentanților sexului tare. După ce s-a relaxat pe șezlong, Ioana s-a îndreptat, cu mersul ei elastic, către mare, pentru o scurtă sesiune de bălăceală. Nici nu și-a udat bine trupul, căci a oferit un moment extrem de senzual privitorilor. (NU RATA: TOP 50 SEXY-VEDETE ÎN CELE MAI SENZUALE COSTUME DE BAIE. PE CE POZIȚII SUNT ILINCA VANDICI, INNA, ANDA ADAM SAU LOREDANA CHIVU)

Soția lui Gabi Tamaș, Ioana, a încins plaja din Mamaia

Din câte se pare, internaționalul a devenit rapid unul dintre cei mai invidiați bărbați de pe plajă. Și asta pentru că partenera lui arată demențial și încinge atmosfera atuci când își etalează fizicul răvășitor în costumul de baie. Pe scurt, cu toate că a devenit mămică, bruneta este, fără doar și poate, o veritabilă bombă sexy. (NU RATA: EX-UL MONICĂI BÂRLĂDEANU, ÎN WEEKEND LA MUNTE CU SOȚIA FOTBALISTULUI TAMAȘ!)

Ioana Tamaș, una dintre cele mai sexy mămici din showbiz

Ioana și Gabi, 16 ani de relație

Gabi şi Ioana s-au căsătorit în iunie 2012, după opt ani de relaţie, la Braşov. Naşii cuplului au fost Mihaela şi Nicu Gheară. Cu două luni înainte de fericitul eveniment, mai exact în aprilie, fotbalistul a devenit tătic pentru prima dată, după ce soţia sa a adus pe lume o fetiţă, Selena. (NU RATA: ZBURDALNICUL ”WINNETOU” (EX-UL MONICĂI BÂRLĂDEANU) A COMBINAT-O PE SOȚIA UNUI FOTBALIST CELEBRU!)

Ioana Tamaș, sexy la plajă

Gabi Tamaș, mega-controversă în Israel! 

În luna martie a anului trecut, Gabi Tamaș “zbura” cu 205 km/h pe autostrada Tel Aviv – Haifa, unde limita de viteză este de doar 90 km/h. În cele din urmă, după o urmărire ca-n filme, polițiștii au reușit să-i oprească mașina. Oamenii legii au simțit, imediat, miros de alcool când au ajuns în dreptul geamului fundașului. Acesta din urmă se afla în mașină cu două femei, una dintre ele fiind soția sa, Ioana.

Polițiștii l-au dat pe Gabi Tamaș jos din mașină și, după testele efectuate pe loc, a rezultat o concentrație de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, de trei ori mai mare decât limita legală în Israel.

Mai mult, Gabi Tamaș nu s-ar fi putut ține pe picioare în fața polițiștilor. Aceștia l-au rugat să meargă drept câțiva metri, dar fotbalistul, pur și simplu ar fi căzut. Oamenii legii au mai depistat că fundașul nu avea poliță de asigurare la autoturism, infracțiune deosebit de gravă în Israel. Mașina fotbalistului a fost reținută timp de 30 de zile. Permisul i-a fost automat suspendat pentru aceeași perioadă.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.