Un deţinut care a evadat joi de sub paza gardienilor de la Penitenciarul Satu Mare a fost prins, la 100 de kilometri distanţă. Îşi vizita mama, bolnavă de…

Publicat: 09/02/2018 | 11:16

Un deţinut care a evadat în cursul zilei de joi de sub supravegherea paznicilor de la Penitenciarul Satu Mare, a fost prins vineri. Adalbert Varga, de 23 de ani, a fost găsit de oamenii legii în localitatea Biharia, din judeţul Bihor, la aproximativ 100 de kilometri de locul de unde a evadat. (VEZI ŞI: Cum a fost găsit criminalul ieşean care A EVADAT de la psihiatrie! Nimeni nu se aştepta la asta)

Varga a fost încarcerat în urmă cu câteva luni în Penitenciarul Satu Mare, pentru tâlhărie calificată. Având un regim de detenţie semi-deschis, acestuia i s-a permis să lucreze, el alegând să muncească în construcţii, la Tribunalul Satu Mare.

Acela a fost şi locul de unde a fugit deţinutul, plecând de sub supravegherea paznicilor, la toaletă. De pe geamul de la baie, a ieşit apoi direct în stradă. S-a îndreptat spre o zonă mai aglomerată din oraş, iar, până s-a sesizat dispariţia lui, evadatul s-a făcut nevăzut. (CITEŞTE AICI: A evadat un deţinut închis pentru omor!)

Pe toate drumurile principale de ieşire din municipiul Satu Mare, dar şi din judeţ s-au instituit filtre ale Inspectoratului Judeţean de Poliţie şi ale Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, care au verificat fiecare maşină care a ieşit din oraş. Cu toate acestea, evadatul a reuşit să treacă de filtre şi să ajungă aproape de casă, el fiind originar din municipiul Oradea. Potrivit informaţiilor obţinute de CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, deţinutul dorea să ajungă acasă pentru a-şi vizita mama, bolnavă de cancer în fază terminală.

ADRIAN LUCIAN

Citește și...