Dacia 1300 a umilit un Volkswagen: „Nu cred așa ceva!” VIDEO

Publicat: 14/03/2019 | 15:14

Dragostea pentru mașini și adrenalina i-a făcut pe doi șoferi să organizeze o linuță pe o stradă din București, deși, acest lucru este interzis prin lege și poate provoca o tragedie. Din fericire, de data aceasta nu s-a întâmplat nimic rău, iar imaginile filmate în timpul întrecerii au devenit virale. Bărbatul aflat la volanul mașinii Dacia 1300 “l-a făcut” în doar câteva secunde pe prietenul lui, care se afla într-un autoturism marca Volkswagen.

Pe filmarea apărută pe Facebook se observă cum doi tineri, aflaţi într-un Volkswagen sunt foarte entuziasmați de cursa în care se află cu o Dacia 1300. Pasagerul din dreapta șoferului îl filmează pe cel care conducea superba bijuterie pe patru roți, care are culoarea focului. În câteva secunde, şoferul Daciei a accelerat puternic şi a lăsat în urmă Volkswagen-ul. “Nu cred aşa ceva!”, au exclamat tinerii învinși în cursă.

Scenele s-au petrecut în urmă cu aproape un an, iar cei doi șoferi sunt prieteni și totul a fost de amuzament. Secretul reușitei proprietarului cu Dacia 1300 constă în motorul pe care îl are sub capotă: 1.8 Quattro de 500 cai-putere, potrivit observator.tv. Mai mult, proprietarul participă la curse legale organizate în cadrul unor evenimente sportive.

Acel moment cand te iei de cine nu trebuie… ???

Publicată de Sirius Iulian pe Miercuri, 13 martie 2019

Șoferul autoturismului Dacia 1300 a participat anul trecut la o altă întrecere, de data aceasta una oficială, în cadrul Campionatului de Drag 2018. Atunci el a concurat cu șoferul unui bolid marca BMW F31 . Vezi AICI imaginile spectaculoase.