Acasă » Exclusiv » Vă mai aduceți aminte de trupa „A.S.I.A”? Sorana a rămas în showbiz, însă nici celelalte componente nu o duc deloc rău

Vă mai aduceți aminte de trupa „A.S.I.A”? Sorana a rămas în showbiz, însă nici celelalte componente nu o duc deloc rău

De: Andreea Bolocan 11/12/2021 | 21:47

CANCAN.RO vă prezintă detalii inedite despre trupele românești care au făcut furori în trecut. Le cumpărai albumele și casetele de la chioșcuri de ziare și dădeai casetofonul tare, ori de câte ori le ascultai piesele. Au fost virali când nu exista termenul de ”viral”, au adunat sute și poate mii de concerte, dar s-au destrămat și mai toată lumea a uitat.

Nu este nicio problemă! Noi suntem aici și vă prezentăm, în fiecare sâmbătă, istoria trupelor românești care s-au desființat și vă mai promitem ceva: că vă vom oferi detalii despre componenții celor mai cunoscute formații și despre ce mai fac ei, în prezent. Au ales o carieră solo sau s-au axat pe altceva, doar pe CANCAN.RO veți putea afla!

Astăzi vă vom povesti despre una dintre cele mai apreciate trupe de fete din anii 2000, și anume trupa „A.S.I.A”. În martie 1999, în industria muzicală românească apărea „A.S.I.A”, un acronim al prenumelor celor patru cântăreț: Anca Neacșu, Sorana Darclee, Irina Nicolae, Anemona Niculescu.

Membrele trupei ASIA Sursă foto: Arhivă personală

Anemona s-a retras după un an și-a venit Alexandra Potora. „A.S.I.A” a explodat însă în 2002, când Alexandra a plecat din trupă. În locul ei a apărut Alina Crișan, dar mecanica prin care a fost aleasă a adus ceva cu totul nou în showbiz-ul românesc.

Fenomenul „A.S.I.A” s-a destrămat în 2006

„Ia cu tine și inima mea și ascunde-o în bagaje pe undeva” sau „Sună periculos, trage fusta mai jos”, sunt doar câteva dintre piesele pe care fetele de la „A.S.I.A” le cântau și, cu siguranță, sunt mulți români care le cunosc.

În afară de melodiile arhicunoscute, când spui „A.S.I.A”  te gândești imediat la cele patru fete, cu codițe și ținute extravagante.

„Noi aveam doi manageri, pe Adi Ordean și Florin Ionescu. Adi era cel care se ocupa de partea muzicală – studio, compoziție etc, iar Florin era cel care avea în mâna tot ceea ce ținea de logistica trupei – concerte, repetiții, imagine, haine, cam tot. Regulile erau foarte clare și stricte. Hainele de scenă nu se purtau niciodată în afara acesteia, nici măcar încălțămintea. Astea nu erau cumpărate din magazin, ci făcute la comandă pentru noi, pe măsurile fiecăreia”, a declarat Irina în urmă cu ceva timp.

Ce s-a ales de fetele de la „A.S.I.A”

Anca Neacșu a renunțat la acest proiect și s-a dedicat vieții de familie. S-a căsătorit în 2012 cu cun afacerist turc, însă, din când în când, a mai „bifat” câte o apariție la TV. După muzică, marea ei pasiune este televiziune, unde speră să prindă un proiect important.

Anca Neacșu Sursă foto: Instagram.com

Irina Nicolae s-a dedicat vieții de familie

Pe Irina Nicolae, după destrămarea trupei, nu a mai atras-o industria muzicală. Viața avea alt „proiect” pentru ea! În urmă cu cinci ani avea să se căsătorească cu omul de afaceri  româno-austriac Marius Vizer, iar ulteriori să dea naștere unei fetițe. Fosta solistă a trupei „A.S.I.A”  locuiește de mai bine de 15 ani în Budapesta, iar faima pe care o avea pe vremuri a rămas doar o dulce amintire.

Irina Nicolae Sursă foto: Instagram.com

Anemona s-a orientat către actorie

Arta a rămas marea ei pasiune, însă a ales o altă ramură! Actoria i-a stârnit și mai mult interesul Anemonei, după ce a ieșit din „A.S.I.A” . Noua pasiune avea să i se potrivească de minune căci în 2005 juca în telenovela “Secretul Mariei” , iar apoi în “Păcală se întoarce”, alături de Sebastian Papaiani, dar și în nenumărate piese de teatru.

În ceea ce privește dragostea, Anemona nu a fost la fel de norocoasă precum colegele ei. A fost căsătorită cu un medic stomatolog, însă povestea lor de iubire nu a durat, iar divorțul a fost iminent. Au mai urmat câteva relații eșuate, iar acum, fosta cântăreață ar fi singură, dar axată pe viața profesională. Anemona a devenit lector la Universitatea Hyperion, Facultatea de Arte, precum și director general la un centru pentru limba engleză și nutriționism.

Anemona Niculescu Sursă foto: Instagram.com

Sorana Darclee: ”A.S.I.A este o trupă pe care am iubit-o teribil”

”Dacă eu nu particip la ceva, îți dai seama că ASIA nu se poate. La restul fetelor nu este așa, dar la mine e. Sunt singurul și unicul ”S” din ASIA, așa că nu se poate”, ne declara artista în cadrul unui interviu. Sorana a rămas în lumina reflectoarelor și deseori e angrenată în emisiuni de televiziune.

Sorana Darclee se gândește cu nostalgie la perioada „A.S.I.A”/ Sursă foto: Instagram.com

Mai mult decât atât, vedeta ne-a devăluit și faptul că, la un moment dat, și-a dorit să existe un concert în care să fie alături de fostele colege, însă, din păcate, pandemia le-a stricat planurile.

”Dacă un lucru nu îmi place sau o chestie nu îmi place, nu o fac. Nu aș face niciodată o chestie doar așa.. hai să o facem și pe asta. Mai ales când este vorba despre A.S.I.A pentru că este, evident, o trupă pe care eu am iubit-o teribil, la care țin foarte mult și nu aș pune-o niciodată într-o situație tâmpită.

Și atunci orice moment de genul ăsta, hai să facem acum un concert să ce? Să vină oamenii cu măști pe față, să stea în sală unul lângă altul sufocați în măștile alea? Nici să nu aud așa ceva.

Trebuie să mă uit la fața omului să îi văd bucuria pe față, să mă încânte. E o energie. E un schimb de energie acolo!

Să stau să mă uit la el să îi văd ce? Masca, ochii? Nu!”, ne-a dezvăluit, în exclusivitate, Sorana.

VEZI ȘI ARTISTA ȘI-A REFĂCUT VIAȚA ALĂTURI DE UN SPANIOL AFACERIST: „AM FOST CERUTĂ ÎN CĂSĂTORIE!” S-A RUPT LANȚUL DE IUBIRE! SILVIU ANDREI ȘI EMILIA MUȘALĂ S-AU DESPĂRȚIT!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursă foto: arhivă

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Andreea Bolocan
Absolventă a Universității București, Facultatea de Administrație și Afaceri, profilul Business Administration. Lucrează de 5 ani în presă. Până de curând a fost și instructor de tenis de câmp. În prezent este redactor la CANCAN.RO, ce citeste mai mult
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost dus în alt sat și bătut cu bestialitate
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Vremea îi surprinde și meteorologi. Ce se întâmplă în următoarele 24 de ore
Vremea îi surprinde și meteorologi. Ce se întâmplă în următoarele 24 de ore
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Care este, de fapt, relația dintre Mariana Ionescu Căpitănescu și sora sa, Marcela Fota, dincolo de scenă: ”Ne completăm una pe cealaltă”
Care este, de fapt, relația dintre Mariana Ionescu Căpitănescu și sora sa, Marcela Fota, dincolo...
Anamaria Prodan nu s-a lecuit. Cum îl alintă pe Ronald Gavril: „Îl alint așa pentru că este o minune lăsată de la Dumnezeu pe pământ”
Anamaria Prodan nu s-a lecuit. Cum îl alintă pe Ronald Gavril: „Îl alint așa pentru...
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...