Vedeta din România care s-a pozat cu Rihanna! Comentariile lăsate de Micutzu și Speak: „Unfollow!”

Publicat: 02/10/2018 | 10:53

Unul dintre cele mai cunoscute manechine de la noi a fost prezent la petrecerea de lansare a brand-ului Fenty Beauty, în Dubai, eveniment găzduit de Sephora. Este vorba despre Laura Giurcanu, care a fost norocoasă să o și întâlnească pe celebra Rihanna, al cărei brand de make-up face furori în toată lumea.

Îmbrăcată într-o rochie sacou de culoare galben-lămâie, Laura Giurcanu s-a fotografiat la petrecerea Fenty Beauty din Dubai alături de celebra artistă Rihanna. „Hi, Riri”, a scris românca în dreptul fotografiei postate pe Instagram. Micutzu și Speak au comentat repede la imaginea care a făcut furori pe rețelele de socializare.

„Unfollow. Mi-a părut bine că te-am cunoscut. Mai vorbim dacă e”, i-a scris Speak Laurei Giurcan. Și Micutzu a glumit după ce a văzut fotografia: „Gata. Aia a fost”. 

Laura Giurcanu este îndrăgostită de linia de make-up lansată de Rihanna și le-a spus fanilor ei că la eveniment s-a machiat doar cu produse Fenty. Vloggerița Laura Giurcanu este fostă miss „Top Model”, undea fost descoperită de Cătălin Botezatu. (Citește și Răspunsul lui Bromania, după ce Laura Giurcanu a anunţat că s-au despărțit)

Citește și...