Vedete care au fost grase, dar au scăpat de kilogramele în plus

Publicat: 28/07/2017 | 14:41

Problema multelor kilograme în plus nu le ocoleşte nici pe vedete, însă unele dintre ele au ambiţia neclintită de a slăbi drastic. Fie că aleg o dietă, fie că merg pe mâna chirurgului, rezultatele sunt, de regulă, mai mult decât spectaculoase.

Raluca Bădulescu, de exemplu, a reuşit să ajungă la silueta mult visată, după ce a slăbit peste 70 de kilograme. Ea şi-a micşorat cu ani în urmă stomacul, pe cale chirurgicală, iar acum arată mai bine ca oricând. De la peste 120 de kilograme a ajuns, treptat, la numai 55, greutate pe care şi-o păstrează, cu mici oscilaţii. (VEZI AICI: RALUCA BĂDULESCU a arătat ca o adevărată regină la nunta ei! A purtat o rochie „de aur“ şi…)

La rândul lui, Răzvan Ciobanu a uimit pe toată lumea când a reuşit să slăbească într-un timp record 44 de kilograme. El a apelat la un nutriţionist şi, cu răbdare şi rigoare, a slăbit mâncând sănătos. Răzvan mănâncă minimum cinci mese pe zi. „În principiu sunt pe o dietă proteică, alternat cu perioade de multe legume, fructe…”, mărturisea el pentru revista Ciao.

Oana Radu este şi ea unul dintre exemplele cu o voinţă de fier, care a reuşit să slăbească peste 60 de kilograme. Artista a mărturisit, însă, că încă mai are momente în care mănâncă până nu mai poate. ”Am avut 121 de kilograme şi cel mai putin 59,8 kilograme. Acum mă situez undeva la 62 de kilograme, fiindcă mai am şi perioade în care mă «porcesc». «Porceala» este unul dintre cele mai iubite obiceiuri ale mele. Mănânc până simt că nu mă mai pot mişcal”, le-a spus Oana Radu prietenilor ei virtuali. (CITEŞTE ŞI: Oana Radu a mărturisit că e dependentă şi cere ajutorul ca să scape: ”Se află într-o situaţie critică!”)

Cătălin Scărlătescu a uimit pe toată lumea cu noua lui înfăţişare, după ce a slăbit nu mai puţin de 30 de kilograme. Deşi bucătarul susţine că a urmat o dietă strictă, CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a aflat că el şi-a făcut operaţie de micşorare a stomacului, în secret, la un spital de chirurgie estetică şi reparatorie. Ulterior, regimul alimentar pe care l-a urmat, l-a ajutat şi el să slăbească, a declarat o persoană apropiată juratului „Chefi la cuţite”. (VEZI TOATE DETALIILE AICI)

Citește și...