VIDEO EXCLUSIV. Asta e cea mai nouă ”nebuneală de oraş”. Bossul Dacia de la Teleorman şi-a asortat tricoul & ochelarii la Lamborghini-ul nou-nouţ de 150 mii €!

Publicat: 24/09/2017 | 00:00

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă imagini fabuloase cu Radu Popescu, cel mai mare dealer de Dacia şi Renault din Teleorman şi impresar de fotbal. Radu Popescu a făcut, zilele trecute, furori cu Lamborghini-ul său de 150.000 de euro. Tânărul milionar a lansat şi o nouă modă cu această ocazie, asortându-şi tricoul şi ochelarii cu superbul bolid pe care îl conduce. (CITEŞTE ŞI: A tras Bentley-ul în faţă, a comandat un şpriţ ”ca de prânz” şi… Neobositul milionar NDD şi-a făcut schemele cu o puştoaică, dar… faţa ei spune totul!)

Lamborghini-ul de 150.000 de euro al lui Radu Popescu a fost admirat de prietenii săi, după cum vedeţi în imaginile pe care CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, le publică în exclusivitate. Popescu a lansat şi ultima „nebuneală de oraş”, asortându-şi outfit-ul la Lamborghini-ul său. Ochelarii pe care i-a purtat au exact aceleaşi culori ca şi super-bolidul cu care Radu Popescu a apărut în oraş: negru şi albastru. Iar tricoul e de aceeaşi nuanţă cu maşina de megafiţe.

Radu Popescu s-a întreţinut cu prietenii săi, a glumit cu ei, iar faptul că super-bolidul său a fost atât de admirat cu siguranţă i-a produs multă plăcere. (VEZI ŞI: MEGA-EXCLUSIVITATE. Milionarul englez rupe tăcerea după ce logodnica lui a ”fugit” cu Sexy-Mecanicul. ”Este amantul ei de un an! M-a rugat să o iert, să o primesc înapoi, dar…”)

Radu Popescu a fost iubitul Letei Ilie

Radu Popescu este genul acela de băiat rafinat de oraş, care comandă Armand de Brignac în cluburile selecte. În trecut, el s-a iubit cu Leta Ilie, fosta soţie a cunoscutului fotbalist Sabin Ilie, care a evoluat, de-a lungul carierei, la toate marile echipe bucureştene, dar şi la celebra Valencia, din Spania, acolo unde a jucat şi fratele său, Adrian Ilie.

Familia Popescu, originară din Alexandria, avea o avere estimată, în plină criză, de către Forbes România, la 10-11 milioane de euro. Având în vedere că acea perioadă mai puţin propice pentru afaceri a trecut, cel mai probabil averea familiei Popescu a crescut în ultimul timp. Eurocar Service Teleorman, firmă cu sediul în Alexandria, este cel mai important dealer de Dacia şi Renault din Teleorman şi una dintre cele mai prospere firme din judeţ. Cele mai multe dintre afacerile familiei Popescu sunt în domeniul auto, Radu Popescu şi părinţii săi, Ionel şi Ana, fiind printre cei mai influenţi oameni de afaceri din zonă.

(CITEŞTE AICI: Cu ce ”piesă” a plecat ”Regele asfaltului” de la LOFT Mamaia, după ce a fost executat de bancă, iar firma e în insolvenţă. A plătit 150.000 de euro pentru ea!)

Cine are detalii despre subiect ne poate scrie pe adresa pont@cancan.ro

Citește și...