VIDEO EXCLUSIV. Doctorul nu ştia că e filmat şi… Ce gest a făcut fostul ”General” al Capitalei pentru un bătrânel în cârje

Publicat: 02/02/2018 | 00:00

S-a retras din politică, din lumina reflectoarelor… Sorin Oprescu, fost primar general al Capitalei, în două mandate, este acum un om simplu. Nu mai ia parte la scandalurile de pe scena politică românescă, îşi vede de viaţa lui, liniştită şi demnă. Ajuns la vârsta de 66 de ani, medicul chirurg are tot timpul din lume să se plimbe, să facă piaţa şi să-şi vadă semenii, cei pe care i-a ”slujit” ani buni. Că are suflet mare o demonstrează imaginile pe care CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, le-a surprins. Iar personajul principal este chiar Sorin Oprescu, care ajută un nevoiaş în cârje. (VEZI ŞI: Imagini exclusive. S-a retras total din viaţa publică, dar noi l-am găsit! Cum arată azi fostul Primar General Sorin Oprescu)

Sorin Oprescu s-a remarcat ca o mare figură în politica românească. Şi când era membru al PSD, şi când s-a declarat independent şi a câştigat primul mandat de primar general! Spunea pe şleau ce gândea, probabil o zice şi acum, îşi recunoştea greşeala şi încerca s-o îndrepte. A avut mulţi contestatari, pe care i-a înfruntat direct, fără ocolişuri, privindu-i în ochi! (CITEŞTE AICI: EXCLUSIV. A „rostogolit” milioane de euro, dar a ajuns la sapă de lemn! A pierdut o vilă şi acum… Milionarul ”Mână de aur” şi-a amanetat până şi cavoul de 80 mii €!)

Sorin Oprescu s-a ”pensionat” acum din politică!” Are altele de făcut. Viaţa de familie este o prioritate, dar nu uită nici de oamenii nevoiaşi. Reacţia ”chirurgului” atunci când dă cu ochii de un om al străzii spune multe despre el. S-a întâmplat în ultima zi a lui ianuarie, când fostul primar general a luat Capitala la pas. Cu treburi gospodăreşti, dar şi pentru că o mica plimbare ajută enorm la sănătate… Şi dacă nici medicul Oprescu nu ştie asta, atunci…(NU RATA, AICI: Înregistrare-bombă! Un cunoscut om de afaceri a mers la vrăjitoare să-i facă farmece lui Sorin Oprescu: “Mi-a cerut să-l dau jos!”)

Elegant, ca de obicei, „Doctoru'” a fost mai întâi la piaţă, de unde a ieşit cu o pungă măricică. O baghetă, preferata sa, a rămas pe jumătate afară, dar nu-i bai, n-o pierde. Oprescu a mai luat şi nişte specialităţi de panificaţie, apoi şi-a dat seama că a rămas fără lichidităţi. Aşa că a „atacat” primul bancomat care i-a ieşit în cale. A introdus cardul, a tastat, a extras câteva sute de lei. Tacticos, medicul a aşezat cu grijă banii în portofel dar, înainte de a-l închide, a extras o bancnotă! Şi-a pus portofelul în buzunar şi s-a îndreptat ţintă către un bătrânel nevoiaş, în cârje, aflat pe marginea trotuarului. Cerşea un colţ de pâine… Sau ce-o fi! Sorin Oprescu i-a dat bancnota, iar omul, care l-a recunoscut pe fostul primar, i-a mulţumit cu o privire caldă. Aproape i-au dat lacrimile. Chirurgul a rămas alături de oameni. (CITEŞTE AICI: EXCLUSIV. Miza e uriaşă: imobile de 2,5 mil. € şi plaje întinse din Mamaia, Costineşti, Neptun sau Eforie. Copiii din cele 3 căsătorii & văduvele ”Regelui plajelor” au pornit ”jihadul” pentru moştenire!)

Cine este Sorin Oprescu

Sorin Oprescu a câştigat de două ori alegerile pentru funcţia de primar general al Capitalei. Medic chirurg, Oprescu a intrat în PDSR, care apoi s-a transformat în PSD. A fost preşedinte al PSD Bucureşti, în 2006. Senator, de două ori, 2000-2004 şi 2004-2008.

În 2006, iese din PSD şi candidează ca independent la Primăria Capitalei. Câştigă alegerile în turul al doilea. În 2012, este reales primar, chiar din primul tur. DNA îl trimite în judecată, aşa întrerupându-se activitatea la Primăria Capitalei.

Înainte de prima reuşită la alegeri, Sorin Oprescu a candidat pentru aceeaşi funcţie de două ori. A pierdut în faţa lui Viorel Lis, în 1998, apoi a lui Traian Băsescu, în 2000. (CITEŞTE AICI: Mărturii în exclusivitate! Soţul Andei Adam ne-a dezvăluit adevărul despre eliminarea ei de la Exatlon: ”Se oftică, dar ea nu poate…”)

Profesional, Sorin Oprescu a fost un medic chirurg de renume. A condus, de altfel, două spitale importante din Capitală: Spitalul Universitar de Urgenţă (1994-2006) şi Spitalul Elias (2001-2006), având funcţia de director.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)